woensdag 13 september 2017

REVIEW GERMAINE DE CAPUCCINI HYDRACURE HYALURONIC FORCE| BEAUTYSPOT.

Hallo beauty's,

Germaine de Capuccini lanceert het nieuwe serum van Hydracure, Hyaluronic Force voor de huid die extra hydratatie nodig heeft. Waarom? Als we 35 jaar zijn, beschikt onze huid over 65% hyaluronzuur, terwijl als we 60 jaar zijn de huid nog maar 20 tot 10% tot haar beschikking heeft. Als jullie nieuwsgierig zijn naar dit product, zeker het onderstaand artikel lezen...
De hyaluronzuur-revolutie komt eraan.
Hyaluronzuur wekt interesse, het is een zeer waardevol en gewaardeerd cosmetisch bestanddeel, dat bij vrouwen uiterst bekend is. Een lange polysacharidenketen die zich van nature in de huid, slijmvliezen en andere organen bevindt. Het is betrokken bij het in stand houden van elasticiteit en weefselspanning, verbetert de biomechanische eigenschappen van de huid en reguleert daarnaast het vochtniveau.
Met de leeftijd en door overmatige blootstelling aan UV-straling, gaat de werking van de huidcellen achteruit, vermindert de aanmaak van hyaluronzuur en verhoogt de afbrekingssnelheid. Deze combinatie draagt bij het ontstaan van tekenen veroudering: verlies van stevigheid, elasticiteit, gelaatsvolume, zachtheid en ongelijkmatige huidstructuur, waar bovendien nog zichtbare rimpels en fijne lijntjes bij komen.

 Een gelaatsconcentraat samengesteld uit Hyalorunzuur met een hoog, gemiddeld en laag moleculair gewicht, dat zorgt voor hydratatie en de afweermechanisme van de huid versterkt. Verbetert op aanzienlijke wijze volume, elasticiteit en stevigheid van de huid. Het gelaat ziet er "voller" uit en rimpels worden minder zichtbaar. Het is de ideale aanvulling op elke gebruikelijke dagelijkse behandeling.
De kracht van hyaluronzuur x3.
ACTIEVE BESTANDDELEN.
1. Een hoog moleculair gewicht helpt de hydratatie te herstellen en voorkomt vochtverlies.

2. Een gemiddeld moleculair gewicht versterkt het afweersysteem van de huid tegen bacteriële flora.
  • Op de rijpe huid: de afweersystemen van de huid verliezen in de loop der jaren aan kracht. Omdat de huid minder beschermd is, heeft ze minder weerstand tegen bacteriële aanvallen. Door het hyaluronzuur is ze in staat haar afweerniveau te handhaven.
  • Op de vette huid: overmatige talgproductie en snelle proliferatie van bacteriën zijn verantwoordelijk voor het ontstaan van acné. Dit hyaluronzuur schakelt de ontwikkeling van gram-negatieve bacteriën tijdelijk uit, waardoor één van de voornaamste factoren van het ontstaan van acné wordt afgeremd.
3. Een laag moleculair gewicht is werkzaam in de onderhuid, hydrateert die diepgaan en verbetert elasticiteit, stevigheid, rimpels en compactheid.

EFFECTIVITEIT.
Na een maand lang, 's ochtends en/of 's avonds toepassen van de behandeling met HYALURONIC FORCE voelt de huid*:
- Meer zijdeachtig en zacht: 91,30%
- Gladder en strakker: 86,96%
- Beter gehydrateerd: 84,78%
- Lichter en stralender: 84,78%
- Soepeler, met een gevoel van welbevinden: 84,78%
- Elastischer en gevoeliger: 84,78%
- Met minder zichtbare rimpels: 80,43%
*zelfevaluatie uitgevoerd onder 46 vrijwilligers, mannen en vrouwen, met leeftijden tussen 25 en 71 jaar.
GEBRUIK.
Voor alle personen die hun huid goed willen hydrateren voor specifieke gelegenheden, jaargetijden, concrete periodes of op gecontinueerde wijze om de gebruikelijke gelaatsbehandeling krachtiger te maken, ongeacht het huidtype. En bovendien geschikt voor de vette huid, met acné en littekens, speciaal voor de rijpe huid en perfect voor de mannenhuid. Breng op de gereinigde huid 's ochtends en 's avonds enkele pompvolumes aan op gelaat, hals en decolleté en masseer die in tot het product volledig is opgenomen. Wacht enkele minuten en breng daarna jouw gebruikelijke crème aan.

Nieuwste trend van layering: HYALURONIC FORCE versterkt de werking van jouw gebruikelijke verzorging en breng het serum aan als 1ste stap na je reiniging. Hierover breng je je gebruikelijke serum en dagcrème aan.

Mijn mening.
Ik vind dat dit product heel erg goed werkt voor mijn huid en het is echt ongelofelijk dat je na een week al heel wat kenmerken terug ziet dat ik hierboven opgesomd heb. (EFFECTIVITEIT). Ik ben er echt blij mee met dit product en ik zou het aan elk van jullie aanraden.

Prijs?
De HYDRACURE HYALURONIC (30 ml) is verkrijgbaar bij uw Germaine de Capuccini schoonheidsspecialiste voor de prijs van €54,00.

Wie heeft nog dit product? Wie zou het aanschaffen? Laat het me weten in de reacties.

*Dit artikel bevat artikelen die ik gekregen heb.

Volgen jullie me al?

Liefs Naomi.x

1 opmerking:

Sylvia zei

Ik ken het niet als ik eerlijk ben 😉