vrijdag 26 augustus 2016

10 BEAUTY TIPS VOOR DEZE WARME DAGEN TE OVERLEVEN!

Hallo beauty lovers,

Dat het nu warm is in België, dat weet iedereen! 
Het niet leuke is dat je dan bijna geen make-up kan aandoen of de foundation plakt al of uw mascara loopt uit. Dat is heel erg onaangenaam!
Daarmee ga ik jullie wat beauty tips meegeven zodat jullie kunnen overleven in deze warmte.

1. Reinig je gezicht grondig.
Gebruik lichtere texturen zoals een gel of een mousse. Een glimmende huid kan je 's avonds perfect zuiveren met een reinigingsmasker.


2. Hydrateer je huid.
Om de hydraterende verzorging sneller en beter door de huid te laten opnemen, breng je hem aan op een vochtige huid. Een tonic gebruiken is dus een goed idee: hij neutraliseert immers kalk en voorkomt het trekken van de huid. Hij bevochtigt je gezicht en zorgt ervoor dat de vocht inbrenger sneller in de huid dringt wanneer deze vlak na de tonic wordt aangebracht.

3. Een frisse teint.
Vermijd foundations die uitlopen en de huid verstikken. Gebruik een primer of make-up basis en meng hem met wat foundation. De textuur van primers - die in de winter onder de foundation worden gebruikt - is veel vloeibaarder en lichter. Je kan ook kiezen voor een getinte BB Cream die vaak een SPF 15 bevat en je beschermt als je in de zon komt.

4. Stralende ogen.
Gebruik geen kohlpotlood: dat is vetter en dus zwaarder in de zomer. Geef de voorkeur aan waterproof of siliconenpotloden die beter geschikt zijn tegen de warmte. Vergeet daarnaast ook geen waterproof mascara!

5. Gebruik parfum...
Maar vermijd de klassieke eau de toilette of eau de parfum. Kies voor de minder sterke eau d'été. En parfumeer je ook anders. Gebruik de lichaamsproducten van de parfums, de melk, de spray of de deodorant, die je een subtiele en lichtere geur geven. Stimuleer je lichaam met dynamiserende en frisse geuren zoals een eau de cologne - er bestaan verschillende versies. Ook je kleding speelt een belangrijke rol: draag losse en lichte kleding die zorgen voor een vleugje parfum als je voorbij wandelt.

6. Breng zonnecrème aan.
Gebruik altijd een zonnebescherming ook al is je huid al door de zon gebruind.

7. Verzorg je voeten.
Als het warm is, vergeet je vaak je voeten. Een voetbalsem geeft een verfrissend gevoel. Vergeet niet je teennagels mooi te lakken.

8. BB Cream voor je benen.
Je benen laat je gemakkelijk stralen door een BB Cream aan te brengen. Deze zal zowel hydrateren als een mooie teint geven. Pure luxe is ook een glitter olie.

9. Verfrissende zonnepoeder.
Met een Terracotta poeder krijg je een mooie zonnegloed op je gezicht. Maak je look af met wat gloss op je lippen.

10. Genieten.
Blijf vooral jezelf, drink ook genoeg water en vergeet niet te genieten van het prachtige weer.

Dit waren mijn beauty tips voor jullie.

Als jullie beauty tips hebben voor mij, zet ze maar in de comments.

Liefs Naomi x

Bron : ICI PARIS XL 

4 opmerkingen:

Sonja van de Sande zei

Fijne tips Een paar kende ik nog niet.

Anoniem zei

Leuke tips!

Naomi De Groote zei

Graag gedaan lieverd 😘

Naomi De Groote zei

Dankjewel lieverd 😘❤️