maandag 22 augustus 2016

TOF DINEREN IN GENT.

Hallo iedereen,

Ik heb een paar plaatsjes voor jullie uitgezocht in Gent waar dat jullie heel lekker kunnen eten!
Ik heb een paar diner adresjes gevonden te Gent waar dat ik heel graag naartoe wou gaan en daarvoor gebruikte ik de site www.tastepoint.be, daarop kan je gewoon de plaats, wat je wilt eten en tijdstip aanduiden en het is één klik gebeurd. Wat je ook kan is leuke lijstjes maken met bv: Dineren in Antwerpen en dan kan je alle leuke eet plekken in Antwerpen opslaan als je dan in Antwerpen bent, dat je dan kan kijken naar je lijstje van Dineren in Antwerpen.


De adresjes in Gent waar ik naartoe wil gaan of al ben geweest.
Hier kan je lekker Grill eten, met een heel mooi uitzicht aan de befaamde Gentse Torenrij, daarmee sprak dit me heel erg aan, omdat ik ook heel erg van grill hou.
Adres: 
DE GRILL
Korenlei 23 - 9000 Gent.

Dit restaurant is gelegen dus aan de Graslei, daarmee dat het ook Restaurant De Graslei noemt, ben daar zelf al één keer geweest en ik vond het echt heel romantisch en heel gezellig interieur dat je ook hierboven ziet. Echt perfect voor de eerste date. Je hebt hier een variatie van de Belgische salades, vis- en vleesgerechten.
Adres:
Restaurant De Graslei
Graslei 7 - 9000 Gent.

De naam zegt het al, Passion, dit restaurant ziet er zo romantisch uit en je kan allerlei Gentse specialiteiten eten en ook andere gerechten op het terras met uitzicht op de torens van Gent. Je bent hier op een boogscheut van het Belfort en Stadhuis van Gent.
Adres:
Passion
Emile Braunplein 1 - 9000 Gent.

Dit waren de 3 adresjes dat ik voor jullie uitgezocht heb en dat ik me zeker zal nog bevinden in de komende tijd.

Liefs Naomi

2 opmerkingen:

Jana zei

Ik ga zelf enorm graag in De Kastart eten in Gent! De lekkerste spaghetti vind je daar :)

Naomi De Groote zei

Dat is inderdaad wel waar.
Is echt heel erg goed daar.
Kunnen we eens samen gaan ^^

Liefs Naomi x