zondag 2 oktober 2016

BEAUTYFLASH - #PART 2.

Hallo beauty lovers,

In het eerste deel van mijn beauty flash dat je hier nog eens kan herlezen stonden er de laatste nieuwtjes van beauty. Nu heb ik nog eens een beauty flash part 2 in petto voor jullie. Dus als jullie curieus zijn naar de laatste beauty nieuwtjes dit najaar, lees maar verder...

KRUIDVAT.

Hydrateer en verzacht je huid met de nieuwe 
Kruidvat Body Oil Intensive. 
De rijke olie met Aloë Vera en amandelolie is een echte verwenner voor de huid. De olie beschermt tegen het uitdrogen en werkt goed voor een verbrande huid of voor wondjes. Aloë Vera staat dan ook bekend om zijn genezende krachten. De verzorgende olie voelt niet vet aan en trekt snel in de huid.

Prijs & verkrijgbaar.
€3,99 - 150 ml - vanaf nu verkrijgbaar in alle Kruidvat filialen en via www.kruidvat.be.

DELBÔVE.
CRÈME EN EAU SORCIÈRE: EEN MAGISCHE SYNERGIE

Een iconisch verzorgingsritueel dat de huid verzorgt, terug in balans brengt en zorgt voor een ongeëvenaard comfort.


Het Belgische skin care merk Delbôve neemt je mee naar een unieke, zalige sensuele wereld vol wetenschappelijke precisie en... een vleugje magie. Het verkwikkende schoonheidsritueel is gebaseerd op twee unieke basisproducten - de Crème sorcière en de Eau Sorcière.


0% Parabenen - 0% Minerale Oliën Rijk aan natuurlijke ingrediënten - Made in Belgium since 1967.


Twee producten, één betoverend schoonheidsritueel.
Een totale schoonheids-en reinigende behandeling voor de huid. Het duo Crème en Eau Sorcière is DE onmisbare behandeling van je huid. De twee producten meng je samen tot een emulsie die je huid weer in balans brengt en tegelijk ook reinigt, zonder deze aan te vallen. Hierdoor vervangt het je reinigende melk, tonic, zeep, mousse, lotion, micellair water...


Een synergie die werkt waar nodig. 
Huidproblemen zijn een signaal dat de natuurlijke werking van je huid uit balans is. Dankzij de unieke synergie tussen de actieve ingrediënten in de Crème en Eau Socière, vormen deze twee producten samen een reinigende en verzorgende emulsie die, dag na dag, de kwetsbare zuurmantel van de huid herstelt, aansterkt en onderhoudt. Deze zuurmantel beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf (make-up, vervuiling, rook, air-conditioning, ...) en verzekert het evenwicht en een goede werking van de huid.


Wat is het resultaat?
- Een grondig gereinigde huid die niet is aangevallen.
- Een huid die door een natuurlijk evenwicht zichzelf hydrateert, détoxiteert, vernieuwt en de veroudering tegengaat.
- Een frisse, heldere teint.
- Een huid die opnieuw soepel en comfortabel aanvoelt.
- Een mattere huid met minder imperfecties ( zwarte puntjes, roodheden,...)
- Een huid die steviger en voller aanvoelt.
- Een fijnere huidtextuur.

Voor wie is het ritueel geschikt?
Het is nooit te vroeg of te laat om te starten met het betoverende Schoonheidsritueel en te genieten van een mooie, gezonde huid die volledig in balans is. Deze verzorging past voor ieder type huid, op iedere leeftijd.

Crème Sorcière.
Deze reinigende en verzorgende crème vormt samen met de Eau Sorcière de basis van het Sorcière Ritueel. Daarnaast kan de Crème Sorcière ook op zichzelf gebruikt worden als dag-/nachtcrème. Dankzij haar beschermende, hydraterende, herstellende en antioxydante actieven zorgt deze bijzonder doeltreffende crème voor bescherming van de natuurlijke hydrolipiden laag. De huid vind zijn soepelheid en elasticiteit terug, is minder gevoelig en is beschermd. Bovendien maakt zijn heerlijke parfum van iedere toepassing een heerlijk moment.


Eau Sorcière.
Dit distillaat is een authentiek Eau de Beauté dat in combinatie met de Crème Sorcière een broze lederhuid helpt tegengaan en de hydrolopidenlaag - essentieel voor een stralend gezonde huid - in stand houdt. Voor deze authentieke Eau de Beauté worden enkel geneeskrachtige planten gebruikt die bekendstaan voor hun verzachtende, gladmakende en herstellende eigenschappen.

Zo dit was mijn Beautyflash - #Part2.
Wat vinden jullie van deze producten?

Liefs Naomi x

Geen opmerkingen: