donderdag 6 oktober 2016

GASTBLOG ELINE [Beyond Bons] | Skin Care Evening Routine.

Hallo lieve lezeres / lezer,

Een tijdje geleden gaf ik al aan dat ik op zoek was naar een gastblogger beauty / lifestyle gericht. Er is daar heel veel aanvraag op gekomen en ik wil iedereen over dezelfde kam scheren, zo heb ik het volgende voor jullie in petto, ik ga iedere gastblogger een maand lang laten bloggen voor jullie. Dat wil zeggen dat er 1x per week een artikel online gaat komen van die gastblogger en zo kies ik dan op het einde als alle gastbloggers aan de beurt zijn geweest, mijn vaste gastblogger. Zo is het eerlijk voor iedereen! De gast blogger van deze maand is iemand nieuw... Als jullie willen weten wie men vorige gastblogger was dan kan je het in dit artikel lezen. Welke gastblogger het nu is en waar het artikel nu over zal gaan, lees je hier verder...

Dus mijn nieuwe gastblogger voor deze maand is Eline van Beyond Bons. Haar artikelen zijn echt wel tof!
Dus ik laat het woord aan haar nu over.

Vaak wordt het reinigen van je gezicht onderschat of vergeten. Zelf als je geen make-up hebt gedragen moet je nog je gezicht reinigen. In de buitenlucht komt er ook veel viezigheid op je gezicht en daar zijn we ons vaak niet van bewust. Garnier heeft afgelopen maand een actie gehouden i.v.m. de ”schone gezichten week”.
14513822_1193600650715394_1565967467_o
In deze week deelde meiden massaal foto’s op hun Instagram account van hun gereinigde gezicht. Na deze actie ben ik erachter gekomen dat ik mijn gezicht ook niet op de correcte manier reinigde. Dit wilde ik veranderen en ik gebruik nu andere producten. In dit artikel neem ik jullie mee in mijn avond routine en vertel ik precies hoe ik mijn gezicht reinig en verzorg.

1. Wipe it off
14466340_1193600590715400_160674404_o
Kruidvat €2,99 / DM €1,65
Eerst begin ik altijd met de reinigingsdoekjes van Nivea. Met deze doekjes haal ik het grootste gedeelte van mijn make-up er altijd af. Deze doekjes zijn speciaal voor de droge en gevoelige huid. Wederom heb ik deze gekocht bij de drogist DM in Duitsland. Ik heb voor jullie ook de prijzen vermeld  zodat jullie het verschil kunnen zien met de prijzen in Nederland en Duitsland. Het zijn vochtige doekjes waarmee je gemakkelijk je make-up verwijdert.
2. Clean it up

14438744_1193600637382062_749951509_o
Kruidvat €6,45 / DM €3,85
De volgende stap is het micellair water van Garnier.
Dit product wilde ik door de schone gezichten week super graag proberen. Het micellair water is heel eenvoudig in gebruik. Je pakt twee watjes (ik gebruik de watten van Etos maar je kan naar eigen keuze natuurlijk watten gebruiken) en je dept een beetje water op de watjes. Vervolgens ga je met een wrijvende beweging je gezicht reinigen. Waar ik erg verbaasd om was is dat het watje na gebruik een doffe kleur had, je zag duidelijk nog vuil zitten. Dus zelfs nadat ik mijn make-up had verwijderd was mijn gezicht nog niet schoon. Ook na een make-up loze dag zat er vuil op de watjes. Na gebruik voelt je gezicht heel fris en goed gereinigd, de roze variant is voor de gevoelige huid en bevat geen parfum.

3. Kissable lips

14488923_1193600634048729_272624666_o-1
Kruidvat €5,19 / DM eigen merk €1,25
Nadat mijn gezicht goed is gereinigd breng ik voordat ik ga slapen altijd Vaseline aan op mijn lippen en andere droge plekjes op mijn huid of gezicht. Ik heb veel andere producten geprobeerd, maar als je echt intensieve verzorging wilt voor je lippen blijft de standaard Vaseline de beste optie. Met deze drie simpele stappen verzorg en reinig ik mijn gezicht iedere avond. Inmiddels doe ik dit al een maand lang en ik merk echt dat mijn huid is stuk gezonder is daarnaast heb ik ook minder last van oneffenheden in mijn gezicht. Dus naast het feit dat het beter is voor je gezicht gaat je gezicht er ook nog van stralen, win win!
Hoe reinig jij je gezicht? Of heb jij nog tips voor een goede huidverzorging? Laat het me weten door een reactie hieronder achter te laten!

Liefs Eline.


Info.
Jullie kunnen haar zeker volgen op haar Social Media. 
Blog : Beyond Bons

Instagram : Beyond Bons. 

Twitter : Eline Bons. 

Facebook : Eline Bons.


Jullie mogen altijd opbouwende kritiek geven zolang het maar beleefd blijft!

Wat vinden jullie van dit artikel? Interessant?

Liefs Naomi x

3 opmerkingen:

Homemadepicturemania Sao Nonac zei

Goed artikel.
Diverse producten ken ik niet.

Xoxo

Emke De Jonghe zei

Ik vind het erg belangrijk op de huid dagelijks goed te verzorgen. Ik heb daarom ook al heel wat erover geschreven op mijn blog, maar een dagelijkse goede verzorging ik zeker van toepassing. Leuk artikel Eline!

Debby zei

Leuk artikel Eline, de meeste producten ken ik wel. Naast het gebruik van kwalitatief goede producten, ga ik om het kwartaal langs de schoonheidssalon. Centifolia in Rotterdam is echt een aanrader, zij zijn gespecialiseerd in huidverbetering en huidverzorging. Misschien is dit een leuke aanvulling op jouw artikel.