dinsdag 4 oktober 2016

KRUIDVAT LANCEERT KLANTENKAART MET PERSOONLIJKE AANBIEDINGEN | BEAUTYSPOT.

Hallo iedereen,

Ik heb een persbericht in de mailbox gekregen dat wel heel erg interessant is zowel voor mij als voor jullie.
Ik heb de kaart al en het is wel heel leuk om de app te hebben ook. Zo kan je je dagelijkse aanbieding zien en direct al activeren voor die dag, de datum staat er ook op hoelang de aanbieding geldig is en uw punten zie je natuurlijk ook. Dus zeker verder lezen meiden en jongens!
Door de introductie van de Jouw extra voordeelkaart kunnen klanten vanaf vandaag in alle Kruidvat-winkels in België profiteren van extra voordeel. Bovenop alle aanbiedingen ontvangen klanten met een geactiveerde kaart persoonlijke aanbiedingen. Die zijn aangepast aan hun eigen interessegebieden en aankopen. Bovendien kunnen klanten met deze klantenkaart sparen voor gratis producten, extra korting en profiteren van exclusieve acties.

Persoonlijke aanbiedingen.
"Met de introductie van de Jouw extra voordeelkaart geeft Kruidvat de klantenkaart in België een vernieuwde invulling", meldt Gerard van Breen, algemeen directeur van Kruidvat. "Als voordeeldrogist vinden wij het belangrijk dat iedereen kan profiteren van onze aanbiedingen, met of zonder kaart. Daarom past onze extra voordeelkaart zo goed bij Kruidvat. Ons assortiment, de lage prijzen en de hoeveelheid aanbiedingen veranderen niet. De persoonlijke aanbiedingen komen bovenop de bestaande aanbiedingen."

Gratis producten.
De klantenkaart kan vanaf vandaag in de Kruidvat-winkels opgehaald worden en vervolgens via:https://www.kruidvat.be/register online geactiveerd worden. Bij het activeren van de kaart kunnen klanten aangeven of zij wekelijks of dagelijks wisselende persoonlijke aanbiedingen willen ontvangen. Voor elke euro die in een Kruidvat-filiaal wordt besteed, wordt bovendien 1 punt op de klantenkaart bijgeschreven. Hiermee kan worden gespaard voor gratis producten, extra korting op producten, korting op dagjes uit en een donatie aan een goed doel. Ook worden consumenten met een geactiveerde klantenkaart uitgenodigd voor speciale koopavonden en kunnen zij regelmatig gratis producten testen. Speciaal voor aanstaande ouders met een klantenkaart staat een tas vol met gratis producten voor baby's en mama's klaar.

PRIMEUR : DE KRUIDVAT APP!

Naast de klantenkaart lanceert Kruidvat ook een app, waardoor de kaart altijd digitaal bij de hand is. Via de app is het mogelijk om met één klik de extra aanbieding te bekijken en ziet de klant direct zijn/haar puntensaldo. Verder hoeft de klant geen fysieke klantenkaart meer af te geven aan de kassa, maar kan de Kruidvat app in de winkel gescand worden. Deze app is bovendien helemaal gratis. Download de gratis applicatie hier.

Wat vinden jullie van dit initiatief van Kruidvat?

Liefs Naomi x

4 opmerkingen:

A Garcia zei

Dit lijkt me heel interessant!

mygirlylifeweb.wordpress.com

Morgane Corteel zei

Zo blij met deze lancering!!

Homemadepicturemania Sao Nonac zei

Interessant maar jammer weer een app.

Emke De Jonghe zei

Ik hoorde dat Nederland het al lang had en daar baalde ik zo van dat het nog in België niet te verkrijgen was. Ik ben erg blij dat ik nu ook kan genieten van korting ik gratis producten, ik ben mijn puntjes goed aan het sparen!