zondag 9 oktober 2016

MY FAVORITE ARTICLES FROM THIS WEEK. | BEAUTYSPOT.

Hi,

Ik ga eens een nieuw onderwerp aankaarten op mijn blog en dat zijn mijn favoriete artikelen van deze week dat ik vind dat dat zeker nog eens moet bekeken worden eens op een rijtje zetten voor jullie.
Er zitten twee win acties tussen waar je nog altijd aan mee kan doen. De eerste is tot 15 oktober en de tweede is tot 22 oktober. Dus zeker meedoen als jullie nog niet meegedaan hebben! Lets started...
1. Mega herfst win actie + video! 100 abonnees op mijn Youtube.
Dit is dus mijn mega win actie en die is geldig tot en met 22 oktober 2016. Hier kan je onder ander leuke beauty stuff winnen van Essence, The Balm, Maybelline, Sleek. Dus meedoen is de boodschap! Hier is de link ook nog eens naar de win actie moesten jullie nog niet meedoen.


2. Unboxing Yves Rocher + Mini win actie | Beautyspot.
Dit is de mini win actie dus en hierin kan je een micellair water winnen van Yves Rocher. Aan deze kan je meedoen tot en met 15 oktober 2016. Deze kan je hier nog eens terug bekijken. Meedoen is de boodschap!

3. Gastblog Eline [Beyond Bons] | Skin Care Evening Routine.
Ik heb dus zoals jullie nu wel weten een gastblogger die elke donderdag een artikel schrijft voor mijn blog. Het principe is zo dat ik een tijdje geleden een oproep had geplaatst hierop mijn blog dat ik een gastblogger zocht voor mijn blog. Daar is veel op geantwoord en geef ik dus graag iedereen een kans. Daarmee dat ik iedere gastblogger die mij gecontacteerd heeft een maand laat schrijven voor mijn blog en daaruit ga ik dan kiezen wie dat mijn vaste gastblogger wordt. Maar dit artikel is echt wel goed geschreven van Eline, het is ook zo'n schat van een meid, ze doet haar best en dat zie je ook in de artikelen die ze schrijft. Ik hou daarvan als bloggers veel werk steken in hun foto's en hun artikel schrijven.
Zeker dus nog eens terug bekijken dit artikel, want het is interessant om te weten!

4. Kruidvat lanceert klantenkaart met persoonlijke aanbiedingen | Beautyspot.
Dit is zeker een interessant artikel omdat er veel mensen dit nog niet weten dat je nu een klantenkaart gratis kan afhalen bij uw kruidvat en daar krijg je dan als je je klantenkaart activeert, persoonlijke aanbiedingen op. 
Heel interessant, want je krijgt soms gratis dingen ook van het kruidvat! Dat is dus echt de moeite waard om zo een klantenkaart te bemachtigen!

Zo dit waren mijn favoriete artikelen van deze week.
Volgende week komen er zeker en vast nog leukere artikelen! Zeker komen kijken naar mijn blog :D.

Wat vinden jullie van het idee om iedere zondag een weekoverzicht te houden op mijn blog van de leukste artikelen die verschenen zijn? Laat het me weten in de reacties.

Liefs Naomi x

5 opmerkingen:

Rebecca zei

Altijd handig om zo nog eens op een rijtje te zetten!

Jana zei

Super leuke artikelen, stuk voor stuk!

Emke De Jonghe zei

Ik vond het artikel van Eline erg leuk! x

Homemadepicturemania Sao Nonac zei

Leuk artikel en het is inderdaad handig zo een klantenkaart om er soms gratis spullen mee te krijgen.

Xoxo

Lindsey Beljaars zei

Leuk lijstje!