woensdag 30 november 2016

ADVENTCALENDERS 2016 | BEAUTYSPOT.

Hallo beauty's,

Morgen is het 1 december en dan mogen jullie het eerste deurtje opendoen van jullie beauty adventskalender. Er zijn prachtige adventskalenders die te verkrijgen zullen zijn. Hieronder eens een opsomming van alle beauty adventskalenders die te verkrijgen zullen zijn + de info.
Veel leesplezier...

Ho ho ho! Het aftellen is begonnen: het duurt niet lang meer voor het eerste deurtje geopend mag worden! Met de gelimiteerde adventskalender biedt essence in november 2016 haar bestsellers en exclusieve producten in hun originele grootte. Achter elk deurtje vind je een leuke spreuk plus een cool accessoire of een essence must-have voor de ogen, lippen, het gezicht of nagels. De grote, prachtig gedecoreerde doos is al een kerstgeschenk op zich. Hét perfecte cadeau voor je beste vriendin, je zus of jezelf! Merry Christmas... met essence!
De essence "adventskalender" kost €24,99 (consumentenadviesprijs) en is verkrijgbaar in november* bij Kruidvat in België. *zolang de voorraad strekt.

De eindejaarsfeesten naderen snel, we kijken al uit naar deze periode van zalige rituelen. Een belangrijk en spannend ritueel is aftellen naar Kerstmis. De nieuwe exclusieve Rituals Adventskalender schenkt je elke dag een nieuwe verrassing dankzij 24 luxueuze Rituals-producten. Koester het dagelijks ritueel van een moment voor jezelf en de verrassingen van deze kalender. Binnenin vind je mini-flacons met je favoriete producten, zoals The Ritual of Sakura Shower Foam, The Ritual of Laughing Buddha Fortune Oil en The Ritual of Ayurveda Body Cream. Verwen je geliefden met The Ritual of Advent en laat ze merken hoe speciaal ze voor jou zijn met producten die lichaam, ziel en je huis doen stralen.

Dit product is vanaf oktober 2016 online verkrijgbaar op RITUALS.com.

Het aftellen is begonnen en we wachten allemaal vol ongeduld op de kerst! Kanako, de illustratrice van My Little Paris, heeft een kleurige adventskalender voor l'Occitane ontworpen. 
Elke dag brengt weer een verrassing: Almond Milk Concentrate, Shower Gel with Green Tea & Bitter Orange, Immortelle Essential Water, Shea Gentle Toner...
Je vindt dit jaar wel 24 producten in de cadeauwerkplaatsen van L'OCCITANE.

De adventskalender is vanaf midden oktober verkrijgbaar in de boetieks en op loccitane.be.

The Body Shop heeft echt 2 prachtige adventskalenders! Deze zijn te koop via deze link: http://www.thebodyshop.be, zeker de moeite waard om eens te kijken!


Tel af tot en met kerst met deze Adventskalender van W7 Cosmetics. Maak elke dag in december een vakje open en wordt verrast door een make-up cadeautje.

Inhoud : 24 travel sizes producten.
Deze adventskalender kan je hier kopen.
Nuxe 10 beauty treasures dat je hier kan kopen.
BABOR heeft een prachtige adventskalender klaar voor jullie. Deze kan je hier kopen.

Vind dit prachtige kalenders.
Welke hebben jullie? Welke zouden jullie kopen?

Liefs Naomi x.

2 opmerkingen:

Laura | lajoiedevivre zei

ik wil ze allemaal wel, maar het liefst die van rituals denk ik!

Naomi De Groote zei

Hihi.
Ik ook.
Liefs Naomi