vrijdag 18 november 2016

GASTBLOG EMKE [Emmekesblog] | De creëer het op jou manier tag.

Hallo lieve lezeres/ lezer,

Een tijdje geleden gaf ik al aan dat ik op zoek was naar een gastblogger beauty / lifestyle gericht. Er is daar heel veel aanvraag op gekomen en ik wil iedereen over dezelfde kam scheren, zo heb ik het volgende voor jullie in petto, ik ga iedere gastblogger een maand lang laten bloggen voor jullie. Dat wil zeggen dat er 1x per week een artikel online gaat komen van die gastblogger en zo kies ik dan op het einde als alle gastbloggers aan de beurt zijn geweest, mijn vaste gastblogger. Zo is het eerlijk voor iedereen! De gastblogger van deze maand is toch ook al iemand bekend in het bloggers wereldje. Jullie zullen zeker willen weten welk artikel mijn nieuwe gastblogger heeft geschreven vorige week, wel... dit kunnen jullie hier lezen. Wie mijn gastblogger is en waar het artikel over gaat staat eigenlijk in de titel al... Dus ik zou zeggen veel leesplezier...

Ik stel jullie voor aan Emke van Emmekesblog, het is echt een schat van een meid. Ik laat het woord nu aan haar over...
Ik zag deze TAG op Serena's blog en natuurlijk moest ik deze TAG ook met jullie delen. Het is dus een TAG over dingen die jezelf zou kunnen creëren. Ik wil later heel graag een eigen make-up lijn, is altijd al een droom van mij geweest. En daarom vind ik deze TAG echt iets voor mij. Ben jij benieuwd naar mijn creaties? Lees dan vooral verder!

1. ALS JE EEN GEURKAARS ZOU MOGEN VERZINNEN, HOE ZOU HIJ DAN RUIKEN?
Ik ben heel gek op vanille maar ik zou het dan weer combineren met sinaasappel. Ik denk dat ik dit de perfecte winter geur zou vinden. Als ik deze in de winkel zou zien dan zou ik deze zeker en vast kopen. 

2. ALS JE EEN NAGELLAK ZOU MOGEN PRODUCEREN? HOE ZOU HIJ ER DAN UITZIEN?
Gouden nagellak heb ik altijd al mooi gevonden. Ik zou dan een gouden nagellak willen die een spiegel effect zou geven. Je hebt nu zilveren gellak voor acryl, maar ik zou dan een gouden versie maken maar van gewone nagellak.

3. ALS JE EEN BEAUTYPRODUCT ZOU MOGEN CREËREN, WAARVOOR ZOU DAT DAN ZIJN?
Ik ben altijd al dol op highlighter, dus ik zou Champagne Pop van Becca in een goede dupe maken. Ik vind de echte super mooi, maar ik vind hem een beetje te duur om zelf te kopen. Dus een betaalbare dupe zou ik willen creëren.

4. ALS JE EEN BOEK ZOU MOGEN UITGEVEN, WAAR ZOU JE DAN OVER SCHRIJVEN?
Ik heb altijd al een boek willen schrijven over mijn jeugd.  Ik had een moeilijke jeugd achter de rug en ik wil heel graag mijn verhaal met iedereen kunnen delen. Ik ben er zelf uit moeten komen en zelf alles moeten gaan verwerken en dat zou anderen goed kunnen helpen die ook een moeilijke tijd door gaan. 

5. ALS JE EEN SCHOOLVAK TOE ZOU MOGEN VOEGEN, WAT ZOU JE DAAR DAN LEREN?
Ik denk dat het wiskunde zou zijn. Ik heb PAV en daarin krijg je een klein beetje wiskunde. Maar ik ben dol op wiskunde en ik vind het erg jammer dat ik er zo weinig over leer. Ik leer nu voor kapper, maar wiskunde is ook nog steeds mijn favoriete vak.

6. ALS JE EEN SUPERHELD ZOU ZIJN, WELKE KRACHTEN ZOU JE DAN WILLEN HEBBEN?
Ik wil heel graag kunnen vliegen. Ik kan dan boven de gebouwen kijken en zou ik makkelijk overal naartoe kunnen gaan. Ook kan ik dan zo min mogelijk ongevallen tegenkomen.

Ik heb niet alle vragen beantwoordt omdat ik niet op alles een leuk antwoord wist. Maar ik hoop dat je deze TAG leuk vond en natuurlijk mag je deze overnemen.

Liefs Emke <3.

GASTBLOGGER INFORMATIE.

Ik zou zeggen, geef opbouwende kritiek zolang het niet kwetsend is voor Emke.

Liefs Naomi x.

1 opmerking:

Homemadepicturemania Sao Nonac zei

Zo een leuke tag en goed artikel.

Xoxo