donderdag 26 januari 2017

GASTBLOG SERAFINA [MEISFLAWLESS] | Mijn favoriete lip kleuren.

Hallo lieve lezeres/ lezer,

Een tijdje geleden gaf ik al aan dat ik op zoek was naar een gastblogger beauty / lifestyle gericht. Er is daar heel veel aanvraag op gekomen en ik wil iedereen over dezelfde kam scheren, zo heb ik het volgende voor jullie in petto, ik ga iedere gastblogger een maand lang laten bloggen voor jullie. Dat wil zeggen dat er 1x per week een artikel online gaat komen van die gastblogger en zo kies ik dan op het einde als alle gastbloggers aan de beurt zijn geweest, mijn vaste gastblogger. Zo is het eerlijk voor iedereen! De nieuwe gastblogger van deze maand is toch ook al iemand bekend in het bloggers wereldje. Jullie zullen zeker willen weten welk artikel mijn gastblogger heeft geschreven vorige week, wel... dit kunnen jullie hier lezen. Wie mijn nieuwe gastblogger is en waar het artikel over gaat staat eigenlijk in de titel al... Dus ik zou zeggen veel leesplezier...

Ik stel jullie voor aan Serafina van Meisflawless, zij gaat een maand bloggen voor jullie en daarvan zal 1x per week een artikel verschijnen op mijn blog van haar. Het is echt een heel lieve meid en een goeie blogger.

Ik verander geregeld van smaak en dus ook in bepaalde beauty producten. Waar ik niet te lezen in ben zijn lip kleuren. Het maakt me nooit uit of het mooi weer is, vies weer is, welke gelegenheid ook, en dergelijke, ik draag altijd een lip kleur die op dat moment bij mijn outfit past en waar ik me goed in voel. Er zijn een aantal kleuren waar ik zeker en vast meer naar grijp dan andere en deze deel ik graag met jullie.

Ik draag vaak neutrale lip kleuren en soms breng ik er een glosje over. Ik hou ook van framboos/rode tinten die net dat beetje extra geven op je lippen. Toch vind ik het erg leuk om af en toe wat gek te doen met lip kleuren. Ik heb eigenlijk geen favoriete lipstick merk, het liefst koop ik kleurtjes die lekker zitten en waar ik ook zeker van ben dat ze lang blijven zitten. Ik hou van kwaliteit en goede structuur op mijn lippen. Je ziet enkele van mijn favoriete lip kleuren met ook de swatches ervan. Ik geef graag van links naar rechts de namen van mijn favoriete lip kleuren.

The Balm : Meet Matt (e) Hughes Long-Lasting Liquid Lipstick 'Devoted'
MAC : Matte Lipstick 'Haute Core'
ColourPop : Ultra Satin Lip 'Frick and Frack'
Catrice : Ultimate Colour '204 Hey Nude'
Maybelline : Vivid Matte Liquid ' 15 Electric Pink'
MAC : Retro Matte Lipstick ' Heroine'
ColourPop : Ultra Matte Lip ' Kapow '

De swatches.
Welke lip kleuren zijn jou favorieten?

Liefs Serafina Xxx.

GASTBLOGGER INFORMATIE.
Ik zou zeggen, geef opbouwende kritiek zolang het niet kwetsend is voor Serafina.


Liefs Naomi.x

2 opmerkingen:

Janine zei

Mac is echt mijn favoriete lipstick merk!wat een leuk idee om trouwens een gastblogger langere tijd te hebben en dan pas te kiezen! Succes

Naomi De Groote zei

Bij mij is MAC ook mijn favoriet lipstick merk samen met NYX Cosmetics.
Ik vind dit veel beter, want ik heb veel aanvraag gehad en daarom vind ik het ook veel beter voor iedereen natuurlijk!
Want iedereen verdient een kans!

Liefs Naomi x