donderdag 9 februari 2017

GASTBLOG SERAFINA [MEISFLAWLESS] | ProNails Elevator Collectie 'Lente/Zomer 2017 .

Hallo lieve lezeres/ lezer,

Een tijdje geleden gaf ik al aan dat ik op zoek was naar een gastblogger beauty / lifestyle gericht. Er is daar heel veel aanvraag op gekomen en ik wil iedereen over dezelfde kam scheren, zo heb ik het volgende voor jullie in petto, ik ga iedere gastblogger een maand lang laten bloggen voor jullie. Dat wil zeggen dat er 1x per week een artikel online gaat komen van die gastblogger en zo kies ik dan op het einde als alle gastbloggers aan de beurt zijn geweest, mijn vaste gastblogger. Zo is het eerlijk voor iedereen! De nieuwe gastblogger van deze maand is toch ook al iemand bekend in het bloggers wereldje. Jullie zullen zeker willen weten welk artikel mijn gastblogger heeft geschreven vorige week, wel... dit kunnen jullie hier lezen. Wie mijn nieuwe gastblogger is en waar het artikel over gaat staat eigenlijk in de titel al... Dus ik zou zeggen veel leesplezier...

Ben jij één van die vrouwen die de touwtjes stevig in handen neemt? ProNails zorgt ervoor dat die handen er ook stylish uitzien! De nieuwste modetrends die de catwalk zijn gepasseerd, hebben het Belgisch nagellak label geïnspireerd tot enkele opvallende voorjaarskleurtjes die je nagels 'girlboss' waardig maken.

De lichte, gewichtloze en verheven kleuren vanop de catwalk drukken ook een stempel op de nieuwste nagellak trends. Alles staat in teken van zachte aardetinten en eerlijke, natuurlijke materialen.

De Elevate Life collectie is daarnaast ook gebaseerd op de succesvolle en onafhankelijke ''girlbosses''  die wij vrouwen stuk voor stuk zijn. Het gaat hier dan ook over succes hebben in termen van gelukkig zijn en over het vinden van een ideaal evenwicht tussen werk en privé. Nee hoor, we maken ons geen illusies: dit is en blijft vaak een eeuwige zoektocht, maar wel eentje die net iets draaglijker wordt wanneer onze nagels on point zijn! Ladies, elevate YOUR life met onderstaande kleurtjes!

#1 Mani Monday
Monday Motivation quotes op Instagram zullen plaatsen moeten ruimen voor de nieuwe, hippe #ManiMonday hashtag. Niets beter dan een vederlichte pastel roze tint op een deprimerende maandag! Trouwens, een golden tip voor zij die in de week van hot naar her rennen: neem zondag even de tijd om jullie nagels voor te bereiden op de nieuwe werkweek, niets dat zoveel zelfvertrouwen uitstraalt dan mooie, verzorgde handen.
#2 Drink Your Greens
Oftewel: dé perfecte dagelijkse reminder dat een mooi lichaam start met een gezond en gevarieerd eetpatroon. Probeer dan ook nooit een ontbijt over te slaan en maak er een ochtendritueel van om de belangrijkste maaltijd van de dag met zorg te bereiden. Kies bijvoorbeeld ook eens voor een smoothie op basis van groenten en fruit, echt overheerlijk en O zo gezond! De naam verwijst daarnaast ook naar de prachtige eucalyptus groene kleur van de nagellak die zorgt voor een extra healthy glow!
#3 Elevator Peach
Niets dat je meer pitch proof maakt dan deze pastel peach kleur op je nagels! Stap vanaf nu nog zelfverzekerder die vergaderzaal binnen en work your magic ladies!
#4 Frequent Buyer
Wat zijn we dat niet stiekem allemaal? Deze prachtige rosé gouden kleur zorgt er alvast voor dat jouw designertas naar een nog hoger niveau getild wordt. Het is daarnaast ook de perfecte tint om een werkweek mee af te ronden en apero Friday stylish in te zetten.
#5 Booking Confirmed
De handen schudden om een deal te bekrachtigen wordt vanaf nu ook een uitgelezen kans om onze onberispelijke stijl te tonen. Kies voor deze earthy oranje kleur om een verpletterende indruk na te laten bij toekomstige zakenpartners. Wedden dat iedereen binnen de kortste keren uit je handen eet?
#6 Out Of Office
Fris wit met een parelmoeren reflectie als metafoor om even uit te blazen en je hoofd leeg te maken. Want succesvol zijn betekent ook dat je weet wanneer jouw lichaam rust nodig heeft en het tijd is om te herbronnen. Parelwitte stranden zijn alvast ons favoriete decor om met deze kleur te pronken.

Info
Deze lakjes kosten €14,95 en kan je vinden op de webshop van : www.pronails.be.

Liefs Serafina.Xxx

GASTBLOGGER INFORMATIE.
Ik zou zeggen, geef opbouwende kritiek zolang het niet kwetsend is voor Serafina.

Liefs Naomi.x

Geen opmerkingen: