dinsdag 28 februari 2017

WHAT I GOT FOR MY BIRTHDAY FROM SARAYA | BEAUTYSPOT.

Hallo beauty's,

Ik heb al een tijdje geleden nog een verjaardagspakket gehad van Saraya, haar blog is : sarayacallewaert.blogspot.be. Ik vond het wel eens de moeite om dit ook nog te publiceren voor jullie. Want het is zeker de moeite waard om te tonen aan jullie.
De eerste productjes die ik eruit haalden waren deze 2 parfum staaltjes van Paco Rabanne - Olympéa, DKNY - My NY. Echt wel heel erg cute.
Het volgende product dat ik eruit haalde uit het pakket is zo'n ovaal ding voor jouw make-up borstels mee te kuisen. Heel handig vind ik en dit is echt een gouden middeltje.

Het volgende product is een leuk spiegeltje met een flamingo erop en dat vind ik wel heel gemakkelijk om mee te doen als je ergens naartoe gaat en het is nog schattig ook.
Het volgende product is een borsteltje om je foundation/highlighter mee aan te brengen, ik denk toch dat ik juist ben, als het niet zo is verbeter mij dan zeker. Het voelt heel zacht aan het borsteltje, ik ga er zeker mee experimenteren.


Het volgende product dat ik heel erg leuk vond als ik het uit het pakket haalde was dit toch wel mooie blush, bronze & brighten smoulder pallet met 3 prachtige kleuren erin. Dit pallet is dus het Revolution Iconic Blush, Bronze & Brighten Smoulder pallet.


Dan de 3 laatste producten zijn een Eyebrow Defining Gel van Chella, ken het merk niet. Maar ga ik zeker eens uitproberen, het volgende is een Volume Lash Waterproof Mascara van bellapierre cosmetics, het is een zwarte mascara en ik heb er al eentje liggen in mijn stash, dus ik ben wel curieus er naartoe en dan het laatste product is Bee Natural Pomegranate 100% Natural Lip Balm, vind ik zeker handig om dat altijd bij u te hebben.

Ik wil heel graag Saraya nog eens bedanken voor dit mooi pakket. Ik vond het een heel leuk pakket om te krijgen en als je ook goed zag zat er ook een heel lief kaartje erbij! Je bent echt een schat!

Wat vonden jullie van deze inhoud van het pakket? Ik vind het zelf een topper!

Liefs Naomi.x

4 opmerkingen:

Emke De Jonghe zei

Wat lief van haar! 💕💕

kimberly richard zei

oh! het zijn echt wel super schattige spulletjes! ik ben vooral fan van het spiegeltje! 🙈👌

Naomi De Groote zei

Ja hé. Het is een schat!

Liefs Naomi 💖

Naomi De Groote zei

Ik ook!
Zo schattig hé.

Liefs Naomi ❤