donderdag 23 maart 2017

ESTETIKA BEURS ARTIKEL + VLOG | BEAUTYSPOT.

Hallo beauty's,

Een goeie week geleden ben ik naar de Estetika beurs geweest en vond het zeker de moeite waard om erover te schrijven, want dit is een evenement dat je als beauty blogger zeker niet kan missen. Hoe dat het was en welke artikelen ik ontdekt heb? Dat lees je hier in het artikel.
Hoe dat het in zijn werk gaat?
Dus ik had een gratis code gekregen van persbureau Sonar Media, dat zich bezig houdt voor de pers van de Estetika beurs, omdat ik dus beauty blogger ben kwam ik erin aanmerking voor. Want als je geen schoonheidsspecialiste of beauty blogger bent, moet je €50 inkom betalen, dat vind ik al direct wel veel eigenlijk. Maar ik vond het echt de moeite waard om eens ernaartoe te gaan. Ik heb heel veel leuke make-up merken leren kennen en dat kan je hieronder lezen.

Al de merken dat ik mogen ontdekken heb.
Het eerste merk dat ik heb ontdekt is Karaja. Ik vond dat de stand heel erg mooi was en het personeel waren ook heel vriendelijk en behulpzaam.

Cat eyes collection.
We houden allemaal van kleur en het hoeft dit seizoen niet zo veilig. Vet en intrigerend, met een vleugje katachtige sensualiteit geven een intense blik aan de ogen gemaakt met eenvoudige, scherpe lijnen. De grafische lijnen in de ogen met de super grote oogschaduw potloden en de vloeibare lippenstiften zetten de toon voor deze voorjaarslijn. De contouren van de ogen en lippen in een precisie, wordt verzacht door een lichte delicate onthulling van een gezicht met zachte nuances en subtiele glans.

Het 2de merk dat ik ontdekt heb is PAUL & JOE. Die hadden echt wel schattige verpakkingen, ik was er direct verliefd op, op dit merk. Zo mooie producten.
 Die verpakking met die katjes erop, dat is toch direct om te smelten hé. Echt zo mooie producten. BIG LOVE.

Makeup for love and romance
Deze lente introduceert Paul & Joe Beauté "makeup for love and romance". Een collectie van roze tinten -een symbolische kleur van de liefde- voor de lippen, wangen en ogen. Een van de eyecatcher is beslist de Pearl Foundation Primer met een zoet warme naam als Sweet Bon-Bon. Een uitgebalanceerde cocktail van 4 roze tinten. Pearl Foundation Primer bezorgt alle huidtypen een gelijkmatige en stralende teint. Deze op-en-top vrouwelijke, delicate en heldere primer is een musthave voor het seizoen!

Sweet Bon-Bon zorgt voor een kristallijne, ochtenddauw frisse hydratatie. In de samenstelling zitten water oplosbare polymeren en ultralichte poeders die een hydraterende laag vormen. De unieke kleur op basis van Secret d'Or flatteert iedere huidskleur. Deze verrukkelijke infusie bevat ook oranjebloesemwater, witte-lelie-extract en abrikozensap. Daarnaast ontdekten we nog een leuke musthave.
Eye color trio Paul & Joe.
Geïnspireerd op een voorjaars-romance in Parijs, bieden de Eye Color Trio oogschaduw paletten met romige textuur 3 gemakkelijk te realiseren oogmake-up looks. Elk palet bestaat uit 3 complementaire kleuren die het gevoelsgamma van de liefde in alle toonaarden bespelen. Voor deze juweeltjes werden leuke lentecases gedesignd, rechtstreeks geïnspireerd op de Paul & Joe kledingcollecties.
Het 3de merk dat ik al kende is W7. Een goed budget merk. Ik heb daarvan de W7 Matte oogschaduw pallet naar huis meegekregen.

Mat, mat, mat. De make-up trend van 2017. Matte highlighter, maar ook matte bronzer, matte foundation en matte oogschaduw mogen niet aan de make-up stash ontbreken. W7's nieuwste palette Mighty Mattes Eye Colour Palette bevat dan ook twaalf matte kleuren oogschaduw. De oogschaduw poeders zijn in range van natuurlijke kleuren en peachy-en chocoladebruine tinten. Mighty Mattes is ideaal voor een dagelijkse oogschaduw look en zeer geschikt om te blenden. Adviesverkoopprijs : €9,95.

Het 4de merk dat ik leren kennen heb op de Estetika Beurs is German de Capuccini. Echt een heel erg mooie stand dat ze hadden.
Multimasking : creëer thuis je eigen gelaatsmasker.
Germaine de Capuccini speelt met de Custom Masks in op de nieuwste cosmeticatrend: multimasking. Op die manier creëer je zelf een gepersonaliseerde verzorging voor thuis, waarmee je de verschillende gelaatszones doelgericht kan aanpakken. De behoeften van je huid kunnen verschillen van dag tot dag, maar ook naargelang de gelaatszone (voorhoofd, neus, wangen, ...). Daarom is het belangrijk om je thuisverzorging hier op af te stemmen. Deze drie maskers-op-maat zijn gemaakt met kleisoorten en het beste van de natuur, en hebben elk een specifieke werking. Ze kunnen afzonderlijk, of in combinatie met elkaar gebruikt worden (op verschillende gelaatszones). Dit heet "multimasking". In slechts enkele minuten behaal je verbluffende resultaten met je thuisverzorging. Het extra vitaliserend exfoliërend masker vernieuwt en verheldert. Het hydraterend anti-stress masker hydrateert en ontspant uiteraard. En tenslotte het detox energie-gevend masker zorgt voor een detox-effect en revitaliseert. De Custom Masks kunnen 1 à 2 keer per week gebruikt worden, of ter voorbereiding van een speciale gelegenheid. Deze personaliseerbare maskers geven een extra boost aan je schoonheidsritueel.

Dit waren echt wel merken die ik nog kende van vroeger of nu ontdekt heb en dat ik zeker moest voorstellen aan jullie.

De vlog van Estetika Beurs 2017 kan je hier zien:

Zijn jullie ook naar de Estetika Beurs geweest en welke producten hebben jullie ontdekt?

Liefs Naomi.x

Geen opmerkingen: