dinsdag 6 juni 2017

EVENEMENT VAN DOVE / PERSRELEASE: NIEUWE DOVE ANTI-TRANSPIRANT; ONZE BESTE VERZORGING VOOR JE OKSELS OOIT. | BEAUTYPSOT.

Hallo beauty's,

Een tijdje geleden ben ik naar een evenement geweest van Dove en daar stelden ze het nieuwe duo deodorant voor aan ons. Wat ik ervan vind? Dat lees je hier in het artikel...

Welke vrouw droomt niet van een zachte, gladde huid, over het hele lichaam? Je wil je volop in het leven gooien zonder je zorgen te maken over zachte, gladde oksels, toch? Omdat superieure huidverzorging onze absolute prioriteit is bij Dove, hebben we ons anti-transpirantgamma geherformuleerd om nog meer te hydrateren - ideaal voor onze vaak verwaarloosde oksels.Het nieuwe beauty-duo;
Omdat oksels meer aandacht nodig hebben dan andere delen van het lichaam, werken Dove anti-transpiranten niet alleen om je tegen zweet en geur te beschermen, maar ook om je huid te verzorgen. Met haar ultieme verzorgingsdeodorant was Dove de eerste om een bijzondere, huidverzorgende 1/4 hydraterende crème aan haar formules toe te voegen. Dit betekent dat 25% van het product bestaat uit hydraterende crème. De vernieuwde formules geven niet alleen 48 uur bescherming tegen zweet, én een betere hydratatie, ze bevatten ook nog eens dezelfde ingrediënten als luxe gezichtscrèmes.
De drie types moisturizer die Dove in haar anti-transparantgamma gebruikt, leenden we van luxe gezichtscrèmeformuleringen. Deze focussen op drie lagen van de opperhuid:
1. Occlusieve oliën die zich aan het oppervlak bevinden en die vocht opslaan om de huidbarrière te versterken.
2. Bevochtigers die als magneten werken om water vanbinnen-en buiten aan te trekken om de huid gehydrateerd te houden.
3. Actieve moisturizers ontwikkeld met zonnebloemzaadolie (helianthus annuus), die omgezet kunnen worden in vetzuren om de natuurlijke vochtbarrière van de huid te versterken.

De nieuwe Dove formules bevatten bevochtigers en actieve moisturizers zoals glycerol en zonnebloemolie, die samen het vochtgehalte aanzienlijk verhogen. Glycerol heeft een zeer goede skin-conditioning, dit zijn vochtinbrengende eigenschappen die diep in de opperhuid dringen om vocht op te slaan. Zonnebloemolie is rijk aan vetzuren en zorgt dat de huid makkelijker vocht opneemt, elastischer wordt en niet droog achterblijft.

De nieuwe extra-verzorging formules van Dove zorgen er dus voor dat de huid zich na het scheren sneller herstelt.

Weetje*;
Klinische testen met Dove toonden dat de herstellingstijd slechts 3 dagen in beslag nam. Vergeleken met andere toonaangevende anti-transpirantmerken herstelde de huid niet zo snel als met Dove.

De geuren;
De heel herkenbare, iconische Dove Originalgeur is sinds 1998 enorm populair bij vrouwen en bestaat uit:
*Aldehyden - Zorgen ervoor dat het parfum ''schoon" ruikt.
*Complex bloemig hart - Toetsen van roos geven ultieme frisheid, natuurlijke vrouwelijkheid. Witte bloemen, Ylang Ylang en Jasmine, zorgen voor het rijke en crèmeachtige element van de geur, die het hydraterende aspect van het product ondersteunen.
*Hout en amber - Zorgen voor een langdurige werking van het parfum.
*Poederige vanille - Stralen zachtheid en verzorging uit.

Om de nieuwe, hydraterende formules te versterken, kreeg de verpakking van het Dove gamma ook een nieuwe, frisse, premium uitstraling.
De aanbevolen verkoopsprijzen;
Ik ga beginnen met de roze verpakking en eindigen met de kleinste verpakking van hierboven op de foto.
*Dove Soft Feel Spray 150ml : €3,89.
*Dove Original Spray 150ml : €3,29.
*Dove Go Fresh Cucumber and Green Tea Compressed Spray 75ml : €3,29.
*Dove Original Roll on 50ml : €3,29.

Dit was het persbericht van het nieuwe gamma dus dat ik te zien gekregen hebben op het evenement van Dove. Ik heb ook 3 lieve meiden leren kennen, volgde ze al maar had ze nog nooit in het echt gezien.
Dat waren Serafina, Veronique & Anaïs. Echt schatten van meiden, ik ga op Instagram hun taggen op de foto van ons tesamen, zo kan je ook hun volgen.

Nog enkele sfeerbeelden van die avond;Echt bedankt aan Stéphanie van het persbureau om mij erbij te hebben, het was echt een heel leuke avond.

Wat vinden jullie van Dove het merk?

Liefs Naomi.x

1 opmerking:

Homemadepicturemania Sao Nonac zei

Het ziet er goed uit en ben erg benieuwd naar de deodorants.
De roller lijkt me erg handig om mee te nemen als men festivals gaat bezoeken.

Xoxo