zondag 26 november 2017

REVIEW PLAY FOR PEACE WITH THE BODYSHOP DEEL 1 | BEAUTYSPOT.

Hallo beauty's,

Binnen een goed 3 weken zijn de kerstdagen aangebroken, ik vind dit echt de gezelligste tijd van het jaar. De beauty merken zorgen ook dat er een kerst collectie uitkomt van hun merk, zo heeft The Body Shop ook mooie producten op de markt gebracht... Zijn jullie nieuwsgierig naar de collectie? Dan moeten jullie zeker verder kijken...
Zoals je ziet hierboven op de foto heb ik deze producten gekregen en dit is nog maar deel 1, er komen nog producten richting mij van The Body Shop van deze kerst collectie. Dus zeker mijn blog in de gaten houden.

Deze kerst nodigt The Body Shop je uit om te spelen voor vrede. Maak het kind in jezelf wakker. Laat al je zorgen los, zet je verstand op nul en neem de tijd om te spelen! Breng tijd door met familie of vrienden en laat je meeslepen door de magie van Kerst. Laat de fun in jezelf opborrelen door het meest verrijkende spel te spelen.

Met onze cadeausets ondersteun je het 'PEACE PLAY PROJECT' deze Kerst en help je Syrische vluchtelingenkinderen om ook te kunnen spelen.
LAAT HET SPEL MAAR BEGINNEN!


Glitter Dust (1.5g)
Met een beetje glitter op jukbeenderen, décolleté en in het haar, kun je je outfit dat glamoureuze iets geven en de aandacht van iedereen trekken tijdens het volgende feest. Deze glitter dust is te koop voor €9.

Mijn mening.
Ik ga deze zeker kunnen gebruiken op het volgende feest. Ik hou echt zovan glitters.Metallic lippenstift.
Ik heb de Rose Gold 031 mogen uittesten van de collectie. Dankzij onze zes matte en metallic tinten (8ml), blijft je feestelijke look tot in de kleine uurtjes zitten. Deze metallic lippenstift is te koop voor €9.

Mijn mening.
Wie houdt er nu niet van Rose Gold, ik denk iedereen wel zeker, dit kleurtje doe ik echt dagelijks aan en vind het heel erg mooi op mijn lippen.Powder puff shimmer door House of Holland.
Highlight je décolleté en schouders perfect met dit schitterende poeder (10g) en je bent het stralende middelpunt van de avond. Deze is te koop voor €17.

Mijn mening.
Zoals je ziet op de swatch foto is deze poeder heel goed gepigmenteerd, ik ga deze zeker aandoen op het volgende kerst feestje. Die poeder ruikt ook nog eens heel goed wat enkel maar positief is.


Body butter Vanilla Chai (200ml)
Chai met warme en opbeurende vanille, gekruid met overheerlijke specerijen. Deze onweerstaanbare geur combineert met de hand geoogste vanille uit Madagaskar met kardemom, steranijs en saffraan. Deze kan je kopen voor €17.

Mijn mening.
Deze gebruik ik nu als ik uit de douche kom, die geur is echt een vuurwerk van geuren die vrij komen en dit is echt zo zalig! Echt een top product.

*Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb.

Blijf mijn blog zeker in de gaten houden want er komt nog van deze collectie een deel 2.

Hebben jullie al producten uit deze lijn gekocht? Laat het me weten in de reacties.

Volgen jullie me al?

Liefs Naomi.X

Geen opmerkingen: