zondag 28 januari 2018

SPRING 2018 URBAN DECAY | BEAUTYSPOT.

Hallo beauty's,

Er zullen weer een aantal nieuwigheden zijn op het vlak van beauty, ik heb zo al een paar nieuwe producten gezien die in mijn mail zijn verschenen van Urban Decay, wat was ik al direct verliefd op de verschillende kleuren die Urban Decay zal aanbieden aan jullie, meiden.
Zijn jullie nieuwsgierig, dan moeten jullie zeker eens een kijkje nemen...
ABOUT KRISTEN.
Kristen Leanne is een cruelty-free beauty influencer die bekend staat om haar heldere kleuren, glitter, mooie tattoos en uitbundige persoonlijkheid. Kristens video's variëren van dagelijkse looks tot over-the-top glam tutorials waarbij haar artistieke talent en creativiteit uit elke stap van het proces spatten. Wanneer ze geen content creëert, managet ze haar haarkleurbedrijf Arctic Fox of speelt ze met haar dieren.

THREE FAST FACTS ABOUT KRISTEN LEANNE: COLOR JUNKIE, FREE SPIRIT, OVER SHARER.
Nu zullen we eens aan de producten beginnen, want jullie zien al wat van de producten hierboven...


Kaleidoscope Dream Eyeshadow Palette.
Dit oogschaduw pallet hierboven op de foto's te zien bevat 11 sprankelende tinten waaronder een uniek uitbundig geel, heldere tinten en een out-of-this-world split-pan duo. Verkoopadviesprijs: €39.


Daydream Eyeshadow Palette.
Wanneer ze geen verbluffende en kleurrijke make-uptotorials maakt, creëert Kristen dromerige neutrale eyelooks. Met zijn vijf nieuwe tinten is Daydream Eyeshadow Palette haar go-to voor matte perfectie. (foto's hierboven te zien).

Verkoopadviesprijs: €29.


Beauty Beam Highlight Palette.
Kristen gebruikt bijna evenveel highlighter als ze Mexicaans eten verorbert. Na onze gedeelde liefde voor taco's bevredigd te hebben, werkten we samen aan haar ultieme highlighterpalette Beauty Beam Highlight Palette. De gouden tinten kunnen apart gedragen worden, maar je kunt ook twee of drie tinten mixen tot een cocktail met custom glowy effect. Stay gold, Foxes.
(Foto's hierboven te zien).
Verkoopadviesprijs: €37.

Vice Lipstick.
Bestaat er een lipstick die niet bij Kristen Leanne in de smaak valt?! Waarschijnlijk niet. Omdat we niet elke tint konden creëren die ze wilde, hielpen we haar te kiezen uit haar must-have matte tinten van Vice Lipstick.
(Foto's hierboven te zien).
Verkoopadviesprijs: €19,90.

Mijn mening:
Ik ben zeker nieuwsgierig naar deze collectie, ik kan nog niet uitsluiten dat ik er niks van zal kopen van deze prachtige collectie van Kristen Leanne, want als beauty blogger zie je er echt naar uit naar de nieuwe collecties die beauty merken zoals Urban Decay op de markt brengen.

Info.
De UD x Kristen Leanne collectie is beschikbaar vanaf februari 2018 bij ICI PARIS XL en online op www.urbandecay.be / www.iciparisxl.be! Aanbevolen maximumprijzen gelden als adviesprijzen.

*Foto's zijn van het persbericht dat ik ontvangen heb in mijn mailbox.

Vraag aan jullie meiden?
Gaan jullie iets van deze nieuwe lijn kopen? Ik waarschijnlijk wel.

Volgen jullie me al?

Liefs Naomi.X

Geen opmerkingen: