maandag 19 februari 2018

REVIEW KNEIPP SECONDE HAND- EN NAGELRIEMCREME | BEAUTYSPOT.

Hallo beauty's,

Met deze afwisselende temperaturen in ons Belgenlandje hebben mijn hand het al goed te verduren gehad en ik ben blij dat ik deze handcrème had, zo kunnen mijn handen en nagelriemen toch mooi zacht blijven. Het is echt een wondermiddeltje voor je handen en nagelriemen. Waarom? Dat kan je hier zien in het artikel dat ik erover geschreven heb...
Vanaf april 2018 is de Kneipp Seconde Hand- en nagelriemcrème verkrijgbaar. De crème bevat abrikozenmelk en marulaolie. Deze natuurlijke ingrediënten zorgen voor zachte handen en verzorging van de nagelriemen. Bovendien trekt de crème razendsnel in. Dit nieuwe product is dan ook een musthave in de tas van elke vrouw! De adviesprijs is €6,49 voor een verpakking van 75 ml.

Waarom Kneipp Seconde Hand- en nagelriemcrème?
De Kneipp Seconde Hand- en nagelriemcrème zit boordevol verzorgende natuurlijke ingrediënten als voedende oliën, abrikozenmelkextract en marulaolie. Hij trekt snel in en heeft een heerlijk zachte geur van abrikozen en marula. Het gebruik van deze crème zorgt niet alleen voor zachte handen, maar heeft ook voordelen voor je nagels. Het verzorgen van je nagelriemen is namelijk de basis voor gezonde en mooie nagels.

Productvoordelen Kneipp Seconde Hand- en nagelriemcrème.
  • 2-in-1 functie: verzorging van de handen én nagelriemen.
  • Trekt binnen enkele seconden in. 
  • Intensief verzorgde en zachte huid direct na het aanbrengen

Het belang van hand- en nagelriemverzorging.
Je nagels en vooral nagelriemen hebben een hoop te verduren: ze komen in aanraking met zeep, schoonmaakmiddelen en nagellakremover. Dit kan, al helemaal met lagere temperaturen in de wintermaanden, je huid aantasten en zorgen voor uitdroging. Daarom is het belangrijk om je handen en nagelriemen goed te verzorgen. Gebruik de Kneipp Seconde Hand- en nagelriemcrème om je handen gehydrateerd te houden en tegelijkertijd je nagelriemen te verzorgen.

Abrikozenmelk en marulaolie.
Abrikozenmelk en marulaolie worden niet voor niets gebruikt in de nieuwe Kneipp Seconde Hand- en nagelriemcrème. Deze ingrediënten hebben namelijk eigenschappen die wonderen kunnen doen voor je huid. Zo bevatten abrikozen mineralen en vitaminen, zoals vitamine E, die de elasticiteit en soepelheid van de huid bevorderen. Marulaolie werkt verzachtend en hydraterend. Daarnaast bevat deze olie een hoge concentratie aan anti-oxidanten die kunnen bijdragen aan het bevorderen van de elasticiteit van de huid en die de huid kunnen beschermen tegen tekenen van ouderdom.
Mijn mening.
Ik test deze handcrème al een tijdje en ik ben er echt heel erg blij van en vooral mijn handen ook. Want met de afwisselende temperaturen hier, in België hebben mijn handen het al goed te verduren gehad. Met deze handcrème blijven mijn handen en nagelriemen heel erg zacht en drogen ze niet uit. Ik ben over deze handcrème heel erg positief.

Info.
Deze handcrème is maar beschikbaar in april 2018 op de site van Kneipp en bij de drogerist. De prijs is €6,49 voor 75 ml.

Vraag aan jullie?
Gaan jullie deze handcrème kopen als ze verkrijgbaar is? Laat het me weten in de reacties.

*Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb.

Volgen jullie me al?

Liefs Naomi.X

Geen opmerkingen: