zondag 15 april 2018

REVIEW NIVEA ESSENTIALS URBAN SKIN | BEAUTYSPOT.

Hallo beauty's,

Ze is jong, actief, dynamisch, en houdt van de stad en het leven. Ze is gepassioneerd door haar job en trouw aan haar vrienden. Ze leeft voor de volle 100%! Een mooie huid betekent voor haar vooral een gezonde huid met een frisse teint, die haar dynamische levensstijl weerspiegelt. Speciaal voor deze vrouw lanceert NIVEA een nieuw gamma: NIVEA Essentials URBAN SKIN, een trio super hydraterende verzorgingsproducten, die de huid beschermen en ontgiften en tegelijkertijd haar verdedigingsmechanisme versterken. Dit alles in een trendy en moderne verpakking!
Het nieuw NIVEA Essentials URBAN SKIN gamma biedt een diepgaande hydratatie van de huid gedurende 48u, versterkt haar natuurlijk afweersysteem, beschermt haar overdag en geeft een detoxboost tijdens de nacht. Dit alles via een combinatie van doeltreffende ingrediënten.

De pH-waarde speelt een belangrijke rol in het afweersysteem van de huid tegen agressies van buitenaf. NIVEA Essentials URBAN SKIN draagt bij tot het behouden van een optimale pH-waarde van de huid en helpt zo haar beschermende functies te vervullen.

  • De NIVEA Essentials URBAN SKIN DEFENSE +48H HYDRATATIEBOOST Dagcrème hydrateert intens, voornamelijk dankzij Hyaluronzuur. Het versterkt eveneens het afweersysteem van de huid en beschermt haar tegen agressies van buitenaf via natuurlijke antioxidanten, zoals het bio Groene Thee extract. De dagcrème bevat ten slotte beschermingsfactor SPF20, tegen vroegtijdige huidveroudering. De lichte textuur en het zacht bloemen- en citrusparfum zorgen voor een frisse sensatie. Gebruiksaanwijzing: zachtjes in de huid masseren met cirkelvormige bewegingen.


  • Dankzij Hyaluronzuur en bio Groene Thee extract hydrateert de NIVEA Essentials URBAN SKIN DETOX +48H HYDRATATIEBOOST Nachtcrème de huid intens en helpt haar 's nachts te ontgiften en herstellen. Na de externe invloeden op de huid overdag, zorgt deze nachtcrème ervoor dat de huid haar optimale pH-waarde terugvindt. Het resultaat: wakker worden met een ontgifte en stralende huid!


  • Ten slotte is er nog een absolute must-have voor een complete detoxkuur: de NIVEA 1 MINUTE URBAN DETOX MASK die onzuiverheden en sporen van pollutie doeltreffend elimineert, en bovendien de huid ontgift. Het masker zuivert, reinigt en exfolieert diepgaand en in alle zachtheid dankzij Witte klei, dat talg en onzuiverheden verwijdert, en Magnolia extract. De huidtextuur is verfijnd en de teint egaal en glowy. Alles in slechts 1 minuut! Gebruiksaanwijzing: rijkelijk aanbrengen, 1 minuut laten inwerken en vervolgens grondig afspoelen met water.
Mijn mening.
Ik ben echt een fan van Nivea en deze producten geven zeker hun werking zoals ze het ook benoemen. Ik vind het echt mooie producten en mijn gezicht ziet er veel gezonder eruit.

Info.
- NIVEA ESSENTIALS URBAN SKIN DEFENSE +48H HYDRATATIEBOOST, 50ML. Dagcrème SPF20. Aanbevolen verkoopprijs: €6,99.
- NIVEA ESSENTIALS URBAN SKIN DEFENSE 48H BOOST D'HYDRATATION, 50ML. Nachtcrème. Aanbevolen verkoopprijs: €6,99.
- NIVEA 1 MINUTE URBAN DETOX MASK, 75ML. Aanbevolen verkoopprijs: €6,99.

Vragen aan jullie?
Gaan jullie deze producten kopen? Of hebben jullie deze al gekocht en hoe vinden jullie deze producten dan voor jullie? Laat het me zeker weten in de reacties.

*Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb.

Volgen jullie me al?

Liefs Naomi.X

3 opmerkingen:

Daphne verdraaidmooi zei

Klinkt goed! Ik ben ook altijd fan van de producten van nivea.

Daphne zei

Klinkt goed! Ik ben ook altijd fan van de producten van Nivea!

Bianca zei

Ik heb het masker , ben er zeer tevreden van ! Ruikt goed en doet zen werk.
Het handige eraan is dat het maar een minuutje duurt en zelfs kan gebruikt worden alsje niet veel tijd hebt.
Kort samengevat ; zeer aangenaam !