donderdag 19 november 2015

Haartattoo by Kylie Jenner.Hallo beauty lovers,

De jongste van de Kardashian - Jenner familie is met iets nieuws op de proppen gekomen: De haartattoo.

De haartattoo: Wat?
We horen je denken: haartattoos zijn toch van die ingeschoren sterretjes in je haren? Nee, we hebben het niet over die gabbertijd. Het is eigenlijk heel simpel: deze tattoos zijn tijdelijk en plak je in je haar. Ben je het zat? Geef je haar een wasbeurt en je kapsel is weer als vanouds.
 Plaktattoos waren afgelopen festivalseizoen niet weg te slaan uit festivaloutfits en deze trend zet zich dus voort naar het haar. Heb je nog een setje plaktattoos liggen? Mooi, dan kun je gelijk aan de slag. Dit is hoe het werkt:

1. Leg de plaktattoo (met de tattoo naar beneden) op je haar, zo dicht mogelijk bij je scheiding;

2. Maak de plaktattoo vochtig met een watje;

3. Trek het papiertje los. Hello, new hairdo!

In principe werkt de haartattoo precies hetzelfde op je haar als op de huid. Probeer er wel voor te zorgen dat je haar zo steil mogelijk is (sorry, krullenbollen onder ons) zodat de tattoo beter pakt. Kam je haren ook goed van tevoren, zodat je zeker weet dat de tattoo heel blijft én op de juiste plek blijft zitten. Natuurlijk is deze trend niet heel erg geschikt voor een alledaagse look, hij past wél heel mooi in een partylook en is dus perfect voor de feestdagen.

Hieronder nog afbeeldingen met de haartattoo.Wat vinden jullie van deze nieuwe trend ?

Liefs, Naomi


2 opmerkingen:

Sanne zei

Ik vind het wel een mooie trend, alleen wel voor jonge mensen. Ik zou het zelf niet dragen of misschien voor oud en nieuw dan. :)

Naomi De Groote zei

@ Sanne : Ik vind het ook een heel mooie trend en wij zouden het ook nog kunnen dragen en jongen mensen evengoed.

Liefs, Naomi