dinsdag 12 april 2016

BEAUTYFLASH - #PART 1.

Hallo beauty's,

Er komen zoveel persberichten binnen in men mailbox dat ik ze op den duur niet meer kan bijhouden.
Daarmee dat ik dacht van ik ga ze opsommen in een beautyflash / news. Zo kunnen jullie ook zien wat er de nieuwtjes zijn op vlak van beauty, fashion & lifestyle.

Laten we er direct aan beginnen met Essence.

Vanaf half februari zal het lente/zomerseizoen extra aantrekkelijk worden met veel must-have producten in het essence assortiment. Coole looks met een wow-effect staan hierbij voorop! Het komende seizoen wordt kleurrijk - maar ook nude, pastel en smokey looks krijgen een nieuwe invulling.

Een van de grootste trends is wit in al zijn facetten. Als eyeliner, oogschaduw of op je nagels, je ontkomt er gewoon niet aan! De lente/zomer highlights variëren van mascara's voor extreem volume tot glossy lipbalms die de lippen verzorgen. Van combinatieproducten voor een perfecte teint tot nieuwe it-nagellakken in trendy, lichte nuances, gewaagde kleuren en met nieuwe metallic effecten.

De essence lente/zomer collectie is vanaf half februari 2016 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.
Dan is er het volgende die ook me aandacht getrokken heeft bij de persberichten die ik ontvangen heb.
Dat is ProNails.

De ProNails Pink Attitude collectie brengt je het meest meisjesachtige roze ooit voor nagels gemaakt. Mag het fun gehalte nog hoger voor jou? Voeg dan nog extra glitters toe met de sneeuwwitte en gouden glitter top coat Girls On Top. Iets té suikerzoet voor je? Ga dan voor fel framboos rood op je lippen én je nagels. Bite me!
Vanaf nu draai je elke 'No Way José' om in je eigen 'Yes Way Rosé'!

Verkrijgbaar op www.pronails.be/nl.Het laatste van deze beautyflash is toch ook iets dat er volgens mij uitspringt op het vlak van beauty!
Dat is Clarisonic.

Clarisonic lanceert SMART.
11 jaar geleden zette Clarisonic de reinigingsmarkt op zijn kop met de introductie van hun eerste reinigingsapparaat. Vandaag leggen ze de lat nog hoger en zorgen ze wederom voor een revolutie op reinigingsgebied met de volgende generatie sonische technologie.

SMART: slimmere, makkelijkere en krachtigere reiniging voor een huidvernieuwingservaring van het hele lichaam.

Vanaf januari 2016 op bestelling verkrijgbaar bij Medic Skin Care: www.medicskincare.be.

Prijs: 265 euro.

Dit was men eerste beautyflash.
Wat vonden jullie ervan?

Liefs Naomi

1 opmerking:

Mariska zei

Oh wat veel! Ben super benieuwd naar de items van Essence :D