zondag 10 april 2016

SPAM JE BLOG - SOCIAL MEDIA. EDITIE 1.

Hallo lieve bloggers/lezers,

Het is de eerste keer dat ik zoiets doe op mijn blog. Maar ik denk wel dat het een succes moet zijn. Want in vele groepen gelijk bv. Facebook, mag je je blog niet spammen. Daarmee dat ik daar verandering in wil laten brengen.
Ik vind het belangrijk dat bloggers/lezers van mijn blog ook andere blogs kunnen gaan volgen en daarmee doe ik voor de eerste keer mee aan SPAM JE BLOG - SOCIAL MEDIA. Dus dat wil zeggen dat jullie je linkjes mogen hieronder zetten naar jullie blog en ook social media, natuurlijk ook wat te vertellen hebben van jullie zodat de andere bloggers/lezers jullie kunnen leren kennen en wie dat je ook volgt en wie je favoriete blogger is. Zo is het interessant om eens naar andere blogs te gaan kijken die ikzelf ook nog niet ken.


Als laatste zou ik het ontzettend leuk vinden als jullie mijn Bloglovin,Facebook,Twitter & Instagram zouden willen volgen.

Liefs Naomi

11 opmerkingen:

Elien Voets zei

Wauw super tof idee!
Ik vind jouw blog echt super fijn om te lezen.


Ik schrijf over mode, belangrijke mode evenemten en ik neem je mee in mijn wereldje - de kleine dingetjes in het leven vind ik het allermooiste.

Blog - www.littlelouvain.com
Instagram -https://www.instagram.com/littlelouvain/

-facebook: https://www.facebook.com/Littlelouvain.theblog/?fref=ts

-Bloglovin: https://www.bloglovin.com/people/littlelouvain-18113047

Maartje zei

Cool! Ik heb een Mind en Lifestyle blog.

www.degroenewereldverbeteraar.wordpress.com

Facebook:

De Groene Wereldverbeteraar

instagram:

Maartjeslifestyleblog

Bloglovin:

De groene wereldverbeteraar

Twitter:

Moow23

Ik zou het leuk vinden als jullie mij zouden volgen. Ik ga bij jullie ook zeker een kijkje nemen en volgen!

Marsha von Winckelmann zei

Lief dat we mogen spammen! ^^ Ik blog op http://www.marushilifestyle.nl Het is een lifestyleblog met een vleugje beauty en fashion. -x-

Morgane zei

Mijn lifestyle, beauty en fashionblog vind je onder: www.morganecorteel.wordpress.com
De linkjes naar social media kun je daar terugvinden!

Mariska zei

Heel erg lief dat we mogen spammen! Misschien heb je me al eens voorbij zien komen maar ik stel mezelf ook even voor. Ik ben Mariska en blog op www.matteandshimmer.nl , vaak over beauty maar soms ook over lifestyle of een recept! Mijn instagram is @matteshimmer, maar via m'n blog kom je ook op al m'n social media uit :)

Hanne zei

Super leuk dat we even mogen spammen hihi! Ik ben Hanne, een 17 jarige belg, en je vind mij terug op http://simply-hanne.blogspot.be/ Ik blog over heel wat verschillende onderwerpen: persoonlijk, lifestyle, reizen, boeken en ga zo maar door. Mijn social media vind je ook terug op mijn blog :) xx

Astrid zei

Legaal spammen, daar doe ik ook aan mee :) Ik heb een beautyblog http://www.ikhouvanbeauty.nl waarop ik o.a. make-up reviews schrijf.

Lies zei

Ik blog al een tijdje op www.precieslies.weebly.com, vooral over fashion gerelateerde onderwerpen maar ook lifestyle en beauty zal je af en toe zien passeren.

Astrid zei

Lief dat we mogen spammen! Mijn blog http://www.sentinelli.nl gaat over beauty, lifestyle, fashion en fotografie. Ook komen er persoonlijke artikelen voorbij. Momenteel lopen er ook twee super leuke winacties! Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen :) .

Liefs!

Valerie Desmet zei

Dit is heel lief van jou <3

Ik ben een pet blogger!! Alles ivm honden; tips, advies, ..

www.puppytalesstudio.com
www.facebook.com/puppytalesstudio
Instagram: @james_thelab

LIEFS!!

Serafina Juarez Banos zei

Oooh supertof dat je dit doet... Ikzelf blog over beauty en makeup.. Af en toe plaats ik dan ook op YouTube een makeuplook of unboxingvideo of dergelijke.
Mijn blog vind je op www.meisflawless.blogspot.be
Je vind me ook op Instagram, Facebook en Snapchat onder de naam 'meisflawless' en op Twitter :meflawless2you...
Je bent super meid...keep up the good work.

Xxx