donderdag 19 mei 2016

WEEKEND EFTELING.

Hallo iedereen,

Een tijdje geleden ben ik met mijn vriend naar de Efteling geweest, hoe dat het geweest is en wat we allemaal hebben meegemaakt lees je hier...
Het was een slechte nacht geweest met donder en bliksem de nacht voor dat we naar de Efteling vertrokken. Het regende s'morgens als we opstonden en dat was niet zo leuk. 
We hebben dan toch de moed bij elkaar geraapt om te vertrekken richting het Efteling hotel (Horst 31, 5171 RA Kaatsheuvel, Netherlands)

Een 2 uur later waren we aangekomen op de parking van het hotel en dan met pak en zak richting het hotel gegaan.
Dan kwamen we aan in de adembenemende receptie van het Efteling hotel, toen we waren ingecheckt konden we naar het Efteling park al gaan, maar met het slechte weer hebben we dan toch gekozen om eens een kijkje te gaan nemen in de bar en natuurlijk iets te drinken.
*Ik had dit weekend cadeau gekregen van mijn vriend voor mijn verjaardag :D

Dan mochten we eindelijk naar onze suite, wij hadden de "Fata Morgana Suite" geboekt, je kon denken dat je in een kamer kwam van Aladdin.
*Nu een paar kiekjes van de adembenemende kamer^^Hier een room tour video van de kamer ^^
Dan wat bekomen op de kamer, zijn we naar de receptie geweest om een kaartspel genaamd UNO te huren aan de receptie, dat konden we dan gebruiken tot het einde van ons verblijf. Dat was €10 waarborg, dat je dan terugkrijgt bij het uitchecken van je verblijf in het Efteling hotel en we hadden ook gereserveerd voor in het a la carte restaurant te eten van het Efteling hotel.

Om 19u30 hadden we gereserveerd voor naar het restaurant te gaan en we hebben dan een voorgerecht, hoofdgerecht en thee besteld.


Het was heel lekker het diner, dan zijn we naar de kamer gegaan en wat UNO gespeeld, dan gaan slapen.

De 2de dag werden we wakker omstreeks 07u45 en zijn we direct naar het ontbijt geweest. Dan hebben we nog onze koffer gepakt en naar de receptie van het hotel geweest om ons uit te laten checken. Dan zijn we er direct vandoor gegaan richting het park.

Wij hadden een aparte ingang van het hotel naar het park (wat ik wel leuk vond ^^) geen lange wachttijden aan de hoofdingang, maar 5 minuten moeten wachten voor dat we binnen konden! *HAPPY ME!

Dan zijn we direct naar het Reizenrijk gegaan.
We zijn op: 
- Carnaval Festival 
- Monsieur Canibale 
- Gondoletta 
& Pagode geweest.

Hieronder wat sfeerbeelden :

Dan kregen we al rap honger en dan zijn wij naar Polles Keuken geweest waar je alle pannenkoeken kan eten dat je maar kan bedenken.
Ik heb dan een pannenkoek met ham en kaas gegeten.
*Wat was dat lekker! 
Dan zijn we verder gegaan naar Marerijk. 
Daar hebben we naar het Sprookjesbos geweest dat wel bekend is in de Efteling.
Dan zijn we ook naar een openluchtvoorstelling geweest en dat noemde 
Sprookjesboom, Er was eens... 
*Echt wel grappig eigenlijk.
Bij Droomvlucht hebben we heel lang moeten wachten voor dat we erop konden (eigenlijk het langste van heel de dag!) Maar het was wel de moeite waard om te zien!
Bij het volgende hadden we gezien dan er gratis kaartjes waren voor de Parkshow Ravelijn, zijn we direct kaartjes gaan halen voor de laatste voorstelling van die dag. Het was echt een prachtige show, als jullie nu of binnenkort naar de Efteling gaan, zeker naar die Parkshow gaan!
Dan hebben we als laatste attractie van die dag naar Villa Volta geweest, was wel leuk nog maar wel wat beangstigend. 

Dan zijn we terug naar het hotel geweest om nog wat te drinken en dan was het alweer gedaan ons weekendje Efteling.
*Spijtig genoeg :( 

Wie gaat er binnenkort naar de Efteling?

Liefs Naomi

Geen opmerkingen: