woensdag 8 juni 2016

FASHIONFLASH - #PART 2.

Hallo fashionlovers,

Zoals bij mijn eerste Fashion Flash dat je hier kan lezen doe ik weer hetzelfde met deze Fashion Flash - #Part 2.
Als je erin geïnteresseerd zijt in de laatste nieuwe mode, dan moet je zeker verder lezen...

BENCH.
De Bench Lente/zomer collectie 2016 is ontworpen voor dappere stedelingen en belicht de donkere kant van de zomer. Bron van inspiratie is de 'Holiday Noir' die het leven in een drukke 24 uur stad centraal stelt.
Langere, luchtige pieces met laagjes kunnen eenvoudig worden gecombineerd en geven summer outfits een dramatische en soepele look. Perfect voor een zomerse stijl die 24 uur per dag draagbaar is.
Voor de Menswear SS16 collectie ligt het accent op het langgerekte silhouet. Het totale silhouet is dynamischer en wordt doorbroken door kortere tussenlagen.

Dit was BENCH, nu het volgende modemerk is PASSIONATA.
Passionata laat deze zomer de kunstenaar in zich los met "Arty Passion" als thema voor de nieuwe zomer collectie 2016. Voor iedereen en iedere mood wat wils!

Wie in een sexy glam mood is laat zich inspireren door de mooie ged├ęcolleteerde vormen van Miss Coquette of door de romantiek van de nieuwe Blossom lijn. 
Toch eerder in een Street Art mood? De Brooklyn lijn ondersteunt perfect de rondingen.
Wie toch liever van pop houdt kan kiezen uit de verschillende motieven binnen de collectie met All U Need en Beloved Sailor.
Met de innoverende, onzichtbare lijn Beautify, voelen de beha's en slips aan als een tweede huid...
Dit was het merk PASSIONATA en nu het laatste modemerk dat ik jullie ga tonen voor deze Fashion Flash - #Part 2. 
Dat is Gaastra.
Gaastra gaat door met het varen op de 'Fashion Follows Function' koers en laat met de nieuwe SS16 collectie de evolutie van het merk door de jaren heen zien. Met de sportkledinglijn en de nieuwe Yachtclub- en Sailmaker kledinglijnen, staat de nieuwe Gaastra Spring/Summer 2016 collectie in het teken van vernieuwing.

Yachtclub en Sailmaker.


Ook binnen de nieuwe, gekledere lijn Yachtclub zijn klassiekers zoals de Mariniere en de Peacoat in vele variaties opnieuw uitgevonden. Het onderscheidende design met een duidelijke nautische zeemanslook geeft items een echte jachtclub look en feel.

De authentieke ambacht die Gaastra kenmerkt en het erfgoed van klassieke jachten komt duidelijk naar voren in de Sailmaker lijn. Historische en unieke nautische elementen zoals touw, ankers, zeilen en windrozen zijn tot leven gebracht in een nieuwe en hedendaagse look.

Retro-Sport.


De Sport collectie bestaat uit cleane en verfijnde looks met een onverwachte twist in materiaalgebruik. 

Zo dit was men FashionFlash - #PART2.
Wat vonden jullie ervan?

Liefs Naomi

Geen opmerkingen: