maandag 1 augustus 2016

PERSOONLIJK | WAT ZIJN DE PLANNEN VOOR DE KOMENDE 2 WEKEN VOOR MIJ EN MIJN BLOG?

Hallo beauty's,

Nu een iets wat persoonlijker artikel voor jullie. Als jullie de laatste nieuwtjes willen horen over mijn blog en mezelf, dan moet je zeker verder lezen!

Hoe gaat het met mijn blog?
Met mijn blog gaat het zeer goed, alsmaar meer volgers dat ik erbij krijg en daar ben ik jullie heel erg dankbaar voor.
Onlangs 2000 volgers gehad op mijn Instagram, bijna 200 volgers op mijn Bloglovin. Ik vind dat ik zulke lieve volgers heb en dat waardeer ik enorm!
Er is nu ook een mega win actie online op mijn blog! Deze win actie kan je hier bekijken! Het is zeker en vast de moeite waard om eraan mee te doen!
Deze win actie is nog tot 30 augustus 2016 online en dan kies ik de winnaar. Ik verschoot er al van hoeveel meiden eraan deelnemen! Ik ben er nog niet goed van :D.
Ik ben nu nog wat artikelen aan het schrijven voor bedrijven waar dat ik iets van ontvangen heb en dat ik zeker en vast een artikel van moet schrijven.
Er zullen ook nog wat video's online verschijnen op mijn Youtube channel.
Dan erachter neem ik een tweetal weekjes verlof!
Ook een beetje genieten van mijn verlof samen met de vriend hé.

Hoe gaat het met mij en wat gebeurd er de volgende weken?
Met mij gaat het dus heel goed zoals je ziet hierboven. We gaan volgende zondag dat komt naar Zeeland in Nederland voor 3 dagen, dan naar Parijs voor 5 dagen en dan eens naar Lille voor een weekendje! Goed gevuld dus... hoor ik jullie denken! 
Ik heb een vraagje voor jullie? Weten jullie adresjes in Parijs waar je goed kan eten enz...?
Dan mogen jullie dit zeker in de comments schrijven.
Dus daarmee dat ik ook een goeie week niet zal bloggen op mijn blog.
Maar iedereen wil wat genieten van zijn vakantie. Toch?
Dus ik wens iedereen een goeie vakantie en de studenten onder ons, goeie herexamens gewenst.
Jullie zullen me weer na een tweetal weekjes weer horen, maar ondertussen komen er ook kiekjes op mijn Instagram en Snapchat! Als jullie mijn Snapchat willen weten is dat : naomix31 en Instagram : beautyspotnaomii.

Liefs Naomi x


4 opmerkingen:

Beauty & Owls zei

Whaah leuk! Geniet van je vakantie! Je zou kunnen proberen misschien wat blogposts in te plannen (weet niet of dat gaat in Blogger eerlijk gezegd), maar dat geeft nog wat leesvoer terwijl je wegbent, indien je dat zou willen natuurlijk. Maar tijdens je vakantie on the go uploaden zou ik inderdaad ook niet doen, het is inderdaad vakantie voor iets!
In Parijs moet je zeker en vast naar de Sephora gaan en de Champs-Élysées eens afwandelen, maar weet niet meer goed waar wij vorig jaar telkens aten, dus voor restaurantjes heb ik niet meteen tips, sorry... Veel plezier daar! Parijs is echt een mooie stad! :)

Homemadepicturemania Sao Nonac zei

Dat klinkt super leuk en ben er zoooo benieuwd naar!

Good luck Xoxo

Naomi De Groote zei

Ik heb zeker dingen klaarstaan voor te uploaden lieverd 😘
We hebben de Champs-Élysées afgewandeld en naar de Sephora ook geweest. Heel erg mooi daar! Maar het beuie was wel dat ik zo ziek ben als een hond geweest in Parijs. Maar we hebben wel veel kunnen doen in Parijs naarmate dat ik ziek was.

Liefs Naomi 😘

Naomi De Groote zei

Er komen een mooie vlog ervan lieverd ^^

Liefs Naomi 😘