zaterdag 22 oktober 2016

ESSENCE MIDNIGHT MASQUERADE & THE LITLLE X-MAS FACTORY / PART 1 | BEAUTYSPOT.

Hi beauty's,

Met de edition 'midnight masquerade' nodigt essence je uit op een gemaskerd bal in oktober 2016. Waan je in mysterieuze kleuren als rood, zwart en lavendel voor een mystieke uitstraling.
Bij 'the little x-mas factory' draait het om gezellige Kerst sferen. De Kerst-elfjes selecteren de mooiste kleuren als goud en dennen groenen gecombineerd met roze tinten. De absolute 'x-musthaves' zijn het oogschaduw palet, twee mini handcrèmes met échte Kerstgeuren en de glinsterende sterren. Ik begin met Essence Midnight Masquerade voor te stellen aan jullie.

De sterren van de nacht zijn de twee duo ombre lipsticks, oogschaduw met een 'folie-effect' en een zwarte oogschaduwbasis die ook kan worden gebruikt als kajal. Het adembenemende versiermasker zorgt voor een bijzonder mysterieuze look.

Essence Midnight Masquerade - effect oogschaduw.
Donkere schaduwen! De oogschaduw in koper, middernacht blauw en violet zijn gebaseerd op de zwart metallic pigmenten om een vernieuwend 'folie-effect' te creëren. Verkrijgbaar in 01 keep your midnight secret, 02 spooktacular night and 03 witching you were here.
Consumentenadviesprijs: €2,89.

Essence Midnight Masquerade - 2in1 intensifying base & smokey kajal.
Heksen zijn welkom. Deze zwarte oogschaduwbasis in penvorm zorgt voor een intens effect en donkere kleuren. Daarnaast blijft de oogschaduwbasis gedurende de hele dag zitten. De basis kan ook worden gebruikt als kajal voor waterproof smokey eyes stijlen. Verkrijgbaar in 01 zombies not allowed.
Consumentenadviesprijs: €2,39.

Essence Midnight Masquerade - valse wimpers.
Batgirl ogen! Deze bat-wimpers zorgen voor een extravagante look! Herbruikbaar en inclusief lijm. Verkrijgbaar in 01 the dark night rises. Consumentenadviesprijs: €2,99.

Essence Midnight Masquerade - duo ombré lipstick.
Donker ombré. De lippen worden omlijst met de zwarte lipliner en dan gekleurd met de vloeistof. De lipstick heeft een matte textuur in rood of donkerrood waarmee je trendy ombré lippen creëert. Verkrijgbaar in 01 dance till dawn en 02 bloody mary me.
Consumentenadviesprijs: €2,99.

Essence Midnight Masquerade - vloeibare highlighter.
Glow voor de nacht! Deze vloeibare highlighter geeft het gezicht en lichaam een subtiele glinstering. Verkrijgbaar in 01 sitting, waiting, witching. 
Consumentenadviesprijs: €2,39.

Essence Midnight Masquerade - nagellakjes.
Middernacht manicure. Twee rode tinten met een semi-matte latex, een donkerblauwe en zwarte tint met een multi-chroom glitter effect zijn de must-have nagellakjes op het gemaskerd bal. Verkrijgbaar in 01 meet me midnight, 02 black cats wanted, 03 a vimpire kissed my neck en 04 the walking red. 
Consumentenadviesprijs €1,99.

Essence Midnight Masquerade - nagel & nagelriem tattoos.
Spookachtige nagels: dankzij deze spannende tatoeages voor de nagels en nagelriemen! De tattoos zijn gemakkelijk aan te brengen zonder water. Verkrijgbaar in 01 party at the haunted house. 
Consumentenadviesprijs: €1,59.

Essence Midnight Masquerade - ornament mask.
Bewaar je geheimen! Het masker van zachte stof met een decoratieve stijl geeft elk meisje een geheimzinnige en dramatische look. Geschikt voor alle gezichtsvormen. Verkrijgbaar in 01 from mask till dawn. Consumentenadviesprijs: €3,59.

Essence "midnight masquerade" is verkrijgbaar in oktober 2016* bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.
*zolang de voorraad strekt.

Wat vinden jullie van deze collectie? Laat maar achter in de reacties.

Liefs Naomi x

5 opmerkingen:

Irma ten Napel zei

De rode oogschaduw lijk me heel mooi, en de vloeibare highlighter zou ik graag willen testen. Ben bang dat ik een heel glimmend gezicht krijg, maar voor dit prijsje kan ik hem mooi testen :D

Yana zei

De ombre-lipstick gaat alvast op mijn verlanglijstje!

Naomi De Groote zei

Die zit in mijn volgende win actie lieverd ^^

Liefs Naomi. ❤️

Beautypallet zei

Oh die Essence Midnight Masquerade - duo ombré lipstick �� Ziet er heel mooi uit!

Emke De Jonghe zei

Wat een leuke collectie! ;)