dinsdag 1 november 2016

ESSENCE MIDNIGHT MASQUERADE & THE LITLLE X-MAS FACTORY / PART 2 | BEAUTYSPOT.

Hi beauty's,

Met de edition 'midnight masquerade' nodigt essence je uit op een gemaskerd bal in oktober 2016. Waan je in mysterieuze kleuren als rood, zwart en lavendel voor een mystieke uitstraling. Dit artikel kan je hier lezen.
Bij 'the little x-mas factory' draait het om gezellige Kerst sferen. De Kerst-elfjes selecteren de mooiste kleuren als goud en dennen groenen gecombineerd met roze tinten. De absolute 'x-musthaves' zijn het oogschaduw palet, twee mini handcrèmes met échte Kerstgeuren en de glinsterende sterren. Nu stel ik Essence The Litlle X-mas Factory aan jullie voor.

Lieve Kerstman! Essence heeft alle verlanglijstjes voor Kerst ontvangen en de hardwerkende Kerst-elfjes zijn druk bezig met het selecteren van de perfecte geschenken. Het resultaat is de nieuwe trend edition 'the little x-mas factory', verkrijgbaar van eind november tot en met december 2016, om al je beauty dromen uit te laten komen. Klassieke kleuren zoals goud of dennengroen worden gecombineerd met mooi roze. De absolute 'x-musthaves' zijn het oogschaduwpalet, twee mini handcrémes met échte Kerstgeuren en de glinsterende sterren. Lieve Kerstgroeten van Essence!


Essence The Little X-Mas Factory - eyeshadow palette.
Wegsmelten! Dit oogschaduwpalet met vijf glinsterende kleuren zorgt voor verbluffende oog make-upstijlen. Het patroon op de poeders laat je hart zeker smelten! Verkrijgbaar in 01 north pole express delivery. Consumentenadviesprijs: €3,99.

Essence The Little X-Mas Factory - liquid gold eyeliner.
Gouden tijden. De vloeibare eyeliner met een lange applicator creëert een mooi goud lijntje voor een glamourous look. Verkrijgbaar in 01 ho-ho-ho. Consumentenadviesprijs: €2,89.

Essence The Little X-Mas Factory - liptint.
Under the mistletoe! Deze tint kleurt de lippen in prachtig fel roze en blijft de gehele Kerstavond mooi. Verkrijgbaar in 01 all i want for x-mas is you. Consumentenadviesprijs: €2,99.

Essence The Little X-Mas Factory - 2in1 core concealer.
Zo mooi als een elfje! Een elf-achtige tint is geen probleem dankzij deze concealer. De transparante kern egaliseert oneffenheden, terwijl de tint de onzuiverheden van de huid bedekt. Verkrijgbaar in 01 elf-approved! Consumentenadviesprijs: €2,89.

Essence The Little X-Mas Factory - contouring palette.
Fabulous gezicht. Dit palet bevat een donkere kleur voor schaduweffecten en een highlighter om de juiste delen te accentueren. Een extra cadeautje: de poeder heeft een mooi dessin. Verkrijgbaar in 01 elf yourself! Consumentenadviesprijs: €3,99.

Essence The Little X-Mas Factory - nail polish.
Kerstkleuren. Goud met een folie-effect, wit met een lichte glans evenals roze en dennengroen zonder effect zijn de favorieten van de Kerstman! Verkrijgbaar in 01 i still believe in santa clause, 02 let's take an elfie, 03 santa baby en 04 meet me under the mistletoe. Consumentenadviesprijs: €1,99.

Essence The Little X-Mas Factory - nail jewelry sticker.
Bling-bling! De stickers geven je nagels een mooi gouden randje waarmee ze worden omgetoverd in echte juweeltjes. Verkrijgbaar in 01 santa's back in town! Consumentenadviesprijs: €3,59.

Essence The Little X-Mas Factory - super rich mini hand cream.
Heerlijk verzorgend. Deze twee handcrèmes verrijkt met vanille en cookie geur zijn verkrijgbaar in een handig mini-formaat om de handen van alle hardwerkende Kerst-hulpjes te verzorgen. Verkrijgbaar in 01 holiday hugs en 02 mistletoe kisses. 
Consumentenadviesprijs: €1,59.


Essence The Little X-Mas Factory - eau de toilette.
Ruiken naar x-mas. Deze warme, zoete geur doet denken aan de winterse sfeer van gezellige en mooi ingerichte kerstmarkten. Verrijkt met chocolade, cranberry en nectarine in de topnoot, fresia en pioenen in de middennoot en karamel, vanille en tonkaboon in de basisnoot. Verkrijgbaar in 30 ml, 01 it's magic. Consumentenadviesprijs: €4,99.

Essence "the little x-mas factory" is verkrijgbaar van eind november tot en met december 2016 (zolang de voorraad strekt) bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Wat vinden jullie van deze trend edition van Essence?
Laat het achter in de reacties.

Liefs Naomi x

1 opmerking:

Tamara zei

Kijk al uit om de lakjes te kunnen scoren, so cute