donderdag 24 november 2016

GASTBLOG BIRGIT [My Dream Interior] | The Body Shop Favorites.

Hallo lieve lezeres/ lezer,

Een tijdje geleden gaf ik al aan dat ik op zoek was naar een gastblogger beauty / lifestyle gericht. Er is daar heel veel aanvraag op gekomen en ik wil iedereen over dezelfde kam scheren, zo heb ik het volgende voor jullie in petto, ik ga iedere gastblogger een maand lang laten bloggen voor jullie. Dat wil zeggen dat er 1x per week een artikel online gaat komen van die gastblogger en zo kies ik dan op het einde als alle gastbloggers aan de beurt zijn geweest, mijn vaste gastblogger. Zo is het eerlijk voor iedereen! De nieuwe gastblogger van deze maand is toch ook al iemand bekend in het bloggers wereldje. Jullie zullen zeker willen weten welk artikel mijn vorige gastblogger Emke heeft geschreven vorige week, wel... dit kunnen jullie hier lezen. Wie mijn gastblogger nu is en waar het artikel over gaat staat eigenlijk in de titel al... Dus ik zou zeggen veel leesplezier...

Ik stel jullie voor aan Birgit van My Dream Interior, het is echt een hele lieve meid en ze heeft boeiende artikelen voor de komende maand klaarstaan voor jullie. Ik laat het woord aan haar over...


Als eerste gast artikel hier wil ik jullie mijn favorieten van The Body Shop delen. Enkele zijn al jaren een grote favoriet, andere zijn nog maar kort een favoriet. Hieronder kom je te weten welke mijn favorieten zijn!
Wild argon oil bubbling.
 Voor in bad is mijn favoriet echt de wild argon oil bubbling bath. Deze is heerlijk voedend en ruikt nog eens super lekker. Ik heb hier altijd een back-up van in huis, want een heerlijk bad kan niet zonder deze bad zeep.
Pink grapefruit shower gel. 
 Voor dagelijks gebruik in de douche, gebruik ik het liefst de pink grapefruit shower gel. Hij ruikt heerlijk en na jouw douche ruikt de badkamer ook nog eens heerlijk.  Hij reinigt goed en geeft veel schuim. Af en toe voeg ik hem ook toe aan mijn bad water en geeft deze super veel schuim, ik koop deze altijd in xl verpakking zegt genoeg over hoe groot de liefde is voor dit product.
Tea tree 3in1 wash scrub mask. 
Je moet even aan de geur wennen als je nog nooit producten heb gebruikt met tea tree oil. Maar eenmaal dat je er aan gewend bent stoort de geur niet meer. Als ik mijn gezicht reinig met dit product dan voelt die echt gereinigd aan, iets wat ik met andere producten minder heb.
Tea tree oil.
 De tea tree oil gebruik ik op puistjes, ik breng een druppeltje aan op de plek en hier door verminderd de roodheid en geneest.
Mini's.
The Body Shop mini's zijn mijn favorieten om mee te nemen op reis. Ook is het ideaal om zo een geur te leren kennen. Ook de mini shower puff gaat altijd mee op reis, deze zijn klein maar toch groot genoeg om je toch goed te wassen.

*Producten die ik zeker nog wil testen van The Body Shop.
Skin defence multi-protection essence spf 50.
 Deze zonnen protectie wil ik zeker nog een keer proberen, ik ben al langer opzoek naar een bescherming tegen de zon die zowel in de winter als de zomer kan gebruikt worden. En die niet te dik is en kan aangebracht worden in combinatie met dagcreme en make-up.
Bath fizzers. 
Iets wat ik al lang mis in het assortiment van The Body Shop zijn bath bombs of bath fizzers. We kennen die van lush waarschijnlijk allemaal, en nu komt The Body Shop met deze bath fizzer. Ik denk dat ze tijdelijk zijn voor kerst, en hopelijk kan ik deze tegen die tijd even testen.
Welke producten zijn jullie favoriet en welke producten moet ik zeker nog testen van The Body Shop? 
Veel liefst Birgit
Xx.

GASTBLOGGER INFORMATIE.

Ik zou zeggen, geef opbouwende kritiek zolang het niet kwetsend is voor Birgit.

Liefs Naomi.x

2 opmerkingen:

Fie zei

hoi! Het lijkt me dat Birgit van dezelfde producten houd als ik :) Argan Olie is fantastisch voor een drogere huid zoals die van mij, en fizzers zijn zalig in een voetbad! Vlot geschreven...doet me zin krijgen in een Grapefruit douche!

Liefs
Fie x

Naomi De Groote zei

Hihi.

Dat is leuk om te horen.
Liefs Naomi