dinsdag 10 januari 2017

PERSOONLIJK ARTIKEL ; VERJAARDAG EN HOE GAAT HET MET MIJ EN MIJN BLOG? | BEAUTYSPOT

Hallo beauty's,

Het is al een tijdje geleden dat ik een persoonlijk artikel geschreven heb voor jullie. Dit artikel gaat gaan over mijn verjaardag en hoe dat het met mijn blog gaat.
Hoe gaat het met mij en mijn blog?
Met mij gaat alles zeer goed. Binnenkort is het mijn verjaardag en word ik 27 jaar en ik vind het leuk dat er veel vriendinnen die ook bloggers zijn, mij cadeau's gaan versturen voor mijn verjaardag! Ik waardeer het heel erg dat jullie dat willen doen en dat vind ik ook heel lief natuurlijk. Met mijn blog gaat het ook heel goed, ik probeer dagelijks een nieuw artikel te maken voor jullie. Ik vind het echt ontspannend om een artikel te schrijven voor jullie, foto's trekken, producten testen. In één woord ZALIG! Ik vind als ik artikelen schrijf voor jullie dat ik daarvan zo kan genieten.


Wat kunnen jullie nog verwachten?
Dus wat jullie nog kunnen verwachten van mij en mijn blog, dat zijn veel reviews van beauty producten en ook adresjes van winkels dat ik echt wel de moeite vind om te delen met jullie, vele win acties ook. Jullie kunnen van de week een win actie nog verwachten voor mijn verjaardag. Dus zeker mijn blog in de gaten houden, die win actie komt morgen of overmorgen online. Jullie kunnen ook veel filmpjes op mijn Youtube Channel verwachten over ooglook tutorials. Ik vind het leuk om eens een persoonlijk artikel te schrijven voor jullie omdat ook al een tijdje geleden was.

Welke artikelen vinden jullie het leukst om te lezen/bekijken?

Liefs Naomi.x

2 opmerkingen:

Laura | lajoiedevivre zei

Hey Naomi! Er staat een klein spellingsfoutje in je artikel, nl. 'wordt ik 27 jaar' moet 'word ik 27 jaar' zijn :) Proficiat met je aankomende verjaardag! Ik hou je pagina zeker verder in de gaten voor winacties en reviews!

Naomi De Groote zei

Dankjewel meid om dit te zeggen. Hihi.
Ik heb het al verbeterd. Dat is heel lief dat je mijn blog in de gaten zal houden ^^

Liefs Naomi