maandag 13 februari 2017

SPAM JE BLOG - SOCIAL MEDIA. EDITIE 3 | BEAUTYSPOT.

Hallo lieve bloggers/lezers,

Het is de derde keer dat ik zoiets doe op mijn blog. Want in vele groepen gelijk bv. Facebook, mag je je blog niet spammen. Daarmee dat ik daar verandering in wil laten brengen.
Ik vind het belangrijk dat bloggers/lezers van mijn blog ook andere blogs kunnen gaan volgen en daarmee doe ik voor de derde keer mee aan SPAM JE BLOG - SOCIAL MEDIA. Dus dat wil zeggen dat jullie je linkjes mogen hieronder zetten naar jullie blog en ook social media en natuurlijk niet te vergeten ook iets over jou eigen vertellen zodat de andere bloggers/lezers jullie kunnen leren kennen. Zo is het interessant om eens naar andere blogs te gaan kijken die ikzelf ook nog niet ken.

Als laatste zou ik het ontzettend leuk vinden als jullie mijn Bloglovin,Facebook,Twitter & Instagram zouden willen volgen.

Liefs Naomi x.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Super leuk idee. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe inspiratie! Zelf heb ik sinds een paar dagen een beauty Instagram. Ik post er verschillende looks, show mn favoriete producten en ga binnenkort ook mini reviews doen. 😄

https://www.instagram.com/beautybyadutchie/Beautybyadutchie zei

Super leuk idee. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe inspiratie! Zelf heb ik sinds een paar dagen een beauty Instagram. Ik post er verschillende looks, show mn favoriete producten en ga binnenkort ook mini reviews doen. 😄

https://www.instagram.com/beautybyadutchie/Nicole zei

Wat leuk! Ik ben dol op nieuwe blogs leren kennen, ik vind het heerlijk om artikeltjes te lezen. Zelf blog ik op www.nicoleswereld.com en hier plaats ik 3 keer in de week een artikel op, dit verschilt van beauty tot persoonlijk en fashion of lifestyle. Ik zou het heel erg leuk vinden als je een kijkje wilt nemen!

Marushi zei

Lief dat we mogen spammen. Ik blog op www.marushilifestyle.nl Het is een lifestyleblog met een vleugje beauty en fashion!

BrownEyedCurvyGirl zei

Leuk dat we dit mogen doen. Ik heb sinds een tweetal jaar een beautyblog waar je wekelijks 5 nieuwe posts mag verwachten, zoals reviews, shoplogs,.. Kom gerust een kijkje nemen. Alvast bedankt

Jill zei

Oepsie, heb het gezien dat ik eerst in contact had gereageerd.

Hier nogmaals:
Ik ben eigenaar van twee verschillende sites: www.jillopcuracao.nl (dit is een persoonlijk blog - meer een dagboek - waar ik alles vertel over mijn leven op Curacao. Verder vind je meer informatie over het eiland en wat je moet bezichtigen. Dit wordt steeds verder aangevuld) & www.jillslife.nl (dit is mijn lifestyle blog waar ik onlangs mee begonnen ben als hobby. Hier schrijf ik over van alles en nog wat).

Kom gerust een kijkje nemen!
Thanks

NYTHblog zei

Oh wat fijn dat je je blog hiervoor openstelt en ook weer een leuke kans om nieuwe blogs te leren kennen! Onze blog gaat over twee vriendinnen die bloggen over alles dat ze meemaken. Hoe hilarisch of genant ook! Altijd met een flinke dosis humor zodat je eens goed mee kan lachen. Neem zeker eens een kijkje op www.NYTH.be

Eline Bons zei

Hi everyone!

Wat een super leuk idee, ik doe zeker mee met mijn blog! Mijn naam is Eline Bons en ik heb een blog genaamd Beyond Bons. Hierin plaats ik wekelijks artikelen over beauty fashion travel en nog veel meer! Sinds kort een nieuwe reeks genaamd "Netflix Favorites" waar ik vertel over mijn favoriete series zonder teveel te verklappen!

Getting curious? Volg dan mijn blog via Facebook, Instagram en mijn blog zelf uiteraard!

Facebook: Beyond Bons
Instagram: @beyondbons
Website: www.beyondbons.wordpress.com

lisa moels zei

Wat een super fijne blogpost! Leuk dat je je blog hiervoor openstelt!
Mijn naam is dus Lisa en ik heb een blog genaamd "La vie paradis". Hierop post ik over de dingetjes die mij gelukkig maken zoals bv. de reisjes die ik maak, beautyproductjes die ik uitprobeer, feestjes enzoverder. Dit allemaal zodat anderen geïnspireerd kunnen raken en ik wat van mijn geluk met de rest kan delen.

neem zeker eens een kijkje op mijn blog en social media:

Facebook: La vie paradis
instagram: lisamoels
website: lisamoels.wixsite.com/lavieparadis