donderdag 13 april 2017

HOTSPOTS FOOD IN NEW YORK. | BEAUTYSPOT.

Hallo beauty's,

Ik ben nu bijna een week terug van weggeweest, ik ben namelijk met mijn vriend op reis geweest naar NEW YORK! Inderdaad je leest het goed, we zijn naar New York geweest. Ik ga hieronder de hotspots omschrijven waar je heel lekker kan eten als je in New York bent. Er komen zeker nog artikelen over New York. Dit is dus het eerste artikel van een reeks die nog volgt.
Het eerste waar dat we geweest zijn om te eten is bij Junior's, ze staan bekend om hun famous cheesecake, maar het was nog s'morgens, dus dat hebben we niet gegeten. Maar we hebben lekkere pannenkoeken en french toast gegeten! Het was hemels!Info:
Junior's
1515 Broadway
45th St. B/W Broadway & 8th Ave.
New York, NY 10019.

Het volgende waar dat we geweest zijn is naar Au Bon Pain, deze keten kan je echt veel vinden in New York, ze verkopen daar diverse boterkoeken en ook healthy food. Zeker de moeite waard om daar eens tussen het wandelen door in New York iets te kopen voor een snelle hap.

Info:
724 Whitehall St.
New York, NY 10004

Het volgende waar dat we naartoe geweest zijn en waar mijn vriend mij ten huwelijk gevraagd heeft, is het meest romantische dat ik ooit al gezien heb in mijn leven. Dat is The View, het restaurant staat op een draaischijf dat 360° graden draait en waar je al de mooiste en bekendste gebouwen ziet van New York. Het kost iets meer, maar als je met je vriend, man, verloofde daar bent, dan moet je zeker eens het buffet proberen, dat is 40dollar per persoon. Echt wel de moeite waard!

Info:
In the New York Marriott Marquis, 47th & 48th Floors.
1535 Broadway
New York, New York 10036

Het voorlaatste dat we naartoe geweest zijn is een Bagel shop, als je in New York bent moet je zeker eens in een Bagel shop geweest zijn, daar hadden ze alle salades dat je kon maar denken. Dit klein-smal zaakje noemt dus Pick a Bagel, daar kan je dus verse Bagels verkrijgen, heel erg lekker! Ik had dus een witte bagel met chicken salad erop, heel erg jammie.Info:
Pick a Bagel (8th Ave)
891 8th Avenue at 53rd Street.
10019 New York.

De laatste dat we dan nog bezocht hebben is M&M's World, dat moet je zeker eens gedaan hebben tijdens je bezoek naar New York, je kan daar alles kopen. Kledij tot drankbekers en tot M&M's. Zeker de moeite waard om eens binnen te stappen!


Info:
M&M's World New York
1600 Broadway
New York, NY 10019

Dit waren de snack en diner places waar dat we geweest zijn als we in New York waren, echt zeker de moeite om dit ook eens te bezoeken als je in New York bent.

Welke eet adresjes vinden jullie ook heel erg de moeite om een bezoekje te brengen in New York? Let me know in the comments.

Liefs Naomi.x

2 opmerkingen:

Homemadepicturemania Sao Nonac zei

Aan heerlijk kom je in die city niets te kort ;-)
Prachtige foto's.
Ooit wil ik weer daar naar toe gaan...

Xoxo

Naomi De Groote zei

Dankjewel en ik wil er al weer direct ernaartoe.

Liefs Naomi 💖