dinsdag 18 april 2017

REVIEW ESSENCE GLITTER IN THE AIR ; METALLIC EYESHADOWS | BEAUTYSPOT.

Hallo beauty's,

Hier komt mijn eerste beauty review weer online na mijn reis naar New York. Ik ben zo blij dat ik weer artikelen kan schrijven want in New York had ik mijn laptop niet mee hé, moet wel zeggen dat ik het gemist heb. Maar dit zal weer een leuke review worden dat iedereen aanspreekt, ook al zeg ik het zelf.
Mijn beauty review gaat nu over deze 3 metallic eyeshadows van Essence. Benieuwd? Lees dan zeker verder.

De verpakking;
De inhoud van de metallic eyeshadows zit in een plastiek tube met een zwarte dop, maar ik vind het wel een zeer mooie tekening dat erop staat afgebeeld, vinden jullie ook niet?
De omschrijving;
Essence omschrijft: Focus op de ogen. De crèmige oogschaduws in een tube hebben een extreme metallic finish in de kleuren smaragdgroen, goud en rosé goud. Eenvoudig aan te brengen en te blenden met je vingers.
De kleur + swatches;
De kleuren zijn echt wel heel erg mooie kleuren en het zijn ook heel mooie swatches geworden, ik was er direct verliefd erop. Ze worden gemakkelijk aangebracht. Als jullie daarvan een oog look eens willen van zien, mogen jullie dat altijd zeggen in de reacties. Wat ik ook heel erg leuk vind is dat je de kleuren heel goed kan combineren, dat vind ik zeker een pluspunt. De kleuren hebben ook een naam, van links naar rechts : 02 Smile! You're Beautiful, 03 Mirror, Mirror On The Wall... en 01 Dream On.


Mijn mening;
Ik vond het dat heel goeie kleuren zijn die lang blijven op je huid, ik heb er wel nog geen oog look mee gemaakt, maar als jullie dit willen zien, dan wil ik het zeer graag horen van jullie. Maar ik vind het dat ze heel goed pigment nalaten en vind ze heel erg mooi. Ook om oog looks te maken vind ik het zeker leuke kleuren om te gebruiken. Dus ik vind het zeker positieve producten.

Info;
Deze metallic eyeshadows zijn te koop bij het Kruidvat voor €2,59 per stuk.

Hebben jullie al deze metallic eyeshadows?

Liefs Naomi.x

1 opmerking:

Homemadepicturemania Sao Nonac zei

Wauw, zulke pretty colours ;-)

Xoxo