maandag 9 oktober 2017

PERSOONLIJK : HOE GA JE MET SLECHTE COMMENTAREN OM? | BEAUTYSPOT.

Hallo beauty's,

Ik had gisteren een poll geplaatst op mijn Instagram Stories om eens te kijken wat jullie aansprak. Jullie konden kiezen tussen een persoonlijk artikel ofwel een beauty review. En... het is een persoonlijk artikel geworden.
Hoe ga je met slechte reacties om?
Ik ben geen therapeut ofzo, maar ik ga jullie mijn ervaring delen om met slechte reacties om te gaan van op social media. Jullie krijgen soms wel eens negatieve reacties op een foto of een blogartikel. Ik denk dat iedere blogger daar wel eens mee te maken heeft. Ik ook, maar ik negeer die meestal. Ik probeer er bijna nooit op te reageren!

In het begin als ik blogger was, kreeg ik soms wel negatieve reacties, ik had het er wel moeilijk mee, dat ik dan gewoon snikkend achter mijn computer zat. Maar dat is gelukkig voorbij en durf ik nu ook veel meer mijn mening terug zeggen, vroeger zou ik dat nooit gedurfd hebben. Maar nu heb ik lijk een schild aan, voor tegen de negatieve reacties. Dan denk ik gewoon van... FOERT! Zo moet je ook denken, want anders ga je eronder door.

Die mensen die meestal negatieve commentaren geven zijn meestal jaloers op jou! Dus je moet het je echt niet aantrekken. 

Instagram
Ik had een tijdje terug ineens een groot verschil op mijn Instagram van volgers... daar kreeg ik echt haat reacties op,op mijn persoonlijkheid! Ik heb het allemaal over mij laten waaien! Er zijn veel mensen waarvan ik dacht dat het die echt met mij meenden, maar die gewoon dan een mes in mijn rug staken! Dat heeft me wel gekwetst, ik wist niet dat de bloggerwereld zo in elkaar zat! Dat vind ik spijtig! Ik zou juist blij zijn voor die persoon die zoveel volgers bijgekregen heeft. Ook als bloggers nog hun volgers zouden kopen, zou ik nog blij zijn voor hen.

Hoe gaat het met mijn blog?
Met mijn blog kan het niet beter gaan. Mijn blog groeit elke dag meer en meer en daar hou ik van. Krijg ook altijd maar meer samenwerkingen en dat vind ik echt heel leuk. Wat ik wel spijtig vind, ik krijg echt veel persuitnodigingen toegestuurd via mail. Maar ik kan daar nooit naartoe gaan omdat het meestal ver van mij zich bevind het event of ook op dagen dat ik moet werken en ook meestal s'avonds wanneer ik er dan nooit kan geraken en dat vind ik wel spijtig! Maar niks aan te doen, kan dat wel ook verstaan van de persbureau's dan die op die momenten het event moeten doen. Ik heb daar veel begrip voor! Ik hou nog altijd van beauty artikelen  schrijven voor jullie, dit is echt een ontspanning voor mij. De komende weken kunnen jullie nog ooglooks, beauty reviews, shoplogs en verzorging zien verschijnen op mijn blog.

Hebben jullie al negatieve reacties gehad op jullie social media/blog? Laat het me weten in de reacties of in een privébericht.

Volgen jullie me al?

Liefs Naomi.x

8 opmerkingen:

Evy zei

Ik kan héél slecht tegen negatieve reacties. Meestal probeer ik me dan uit te luchten bij mijn vriend en maak ik heel wat commentaar in mijn hoofd. Verder houd ik het online altijd netjes. Ik moet gewoon proberen om koel te blijven...

Isabelle zei

Voor mij zijn de persevent ook altijd ver. Met de trein ben ik dan bijna 2u onderweg en dan nog eens 2u terug. Soms wel jammer!
En negatieve reacties gewoon over je heen laten gaan is meestal het beste!

Diana van Sloten zei

Ik kan er prima mee omgaan, trek het me zelden aan en vind het vaak leuk om te proberen ze wat schrik aan te jagen als ze echt over de schreef gaan. Ik heb het dan over reacties bij een grappig bedoeld filmpje dat op youtube staat. Blijkbaar is het normaal dat je daar mensen zomaar uit gaat schelden omdat je het filmpje stom vind en niet snapt dat ik een typetje speel. Kijk en huiver..:
https://www.youtube.com/watch?v=R73OjQ898vo&lc=z22nzlybewnjdhxkvacdp431x1ejdosfgrokkpt0f4dw03c010c.1507562071559737

Sonja zei

Je doet da super naomie, niks van aantrekken en blijven wie je bent

Anoniem zei

Hoi Naomie, iedereen die online zichtbaar is heeft hier wel mee te maken. Ik dus een paar weken geleden ook. Heel jammer, maar ik zette me er snel overheen. Gewoon doorgaan, er zullen altijd mensen zijn die het niet leuk vinden wat je doet. Of gewoon jaloers zijn omdat het bij zichzelf niet lukt. Xxxx

Homemadepicturemania Sao Nonac zei

Wat vervelend voor je.
Ik denk dat er velen zijn die met zulke negativiteit te maken hebben.
Meestal zijn dat soort mensen erg jaloers.
Fijn dat het er goed gaat met je blog....

Liefs Xoxo

Anoniem zei

vervelende is dat mensen stiekem vanachter een nepaccount zulke reacties geven.

femketje zei

Helaas heb ik het in mijn 7 jaar bloggen ontelbare keren meegemaakt, maar ik denk altijd maar zo wanneer je het niet face to face durft te zeggen ben je een enorm triest figuur :')