donderdag 4 januari 2018

FROSH GAAT VOOR DESIGN MET EEN LIMITED EDITION ALOË VERA AFWASMIDDEL | BEAUTYSPOT.

Hallo sweety's,

Vind het nog eens leuk om een artikel online te zetten, het is ondertussen al een tijdje geleden. Het zal nu wel niet gaan om beauty of fashion. Maar over iets dat je in het dagelijkse leven gebruikt, ik vind dat jullie dit moesten weten... Dus als jullie nieuwsgierig zijn... moeten jullie zeker het artikel lezen...
Frosch gaat voor design

Met een limited edition Aloë Vera afwasmiddel: 5 verschillende prints, voor elk wat wils!

Voor zijn 1e reeks decoratieve flesjes afwasmiddel heeft Frosch een van zijn belangrijkste ingrédiënten gekozen: aloë vera. 5 flesjes verschijnen in een beperkte oplage met daarop de mascotte, de bekende en sympathieke kikker Fred, die ons meeneemt naar een wondere wereld vol tekeningen.
 Beperkte oplage, uitsluitend bij Delhaize
Koken is een sociaal gebeuren. Zo delen we de keuken met onze huisgenoten en laten we er onze creativiteit de vrije loop. Ook decoratie is er zeker op zijn plaats: van het keukengerei over opbergdozen tot het vaatwerk, niets wordt nog aan het toeval overgelaten. Daarom komt Frosch, de specialist in ecologische onderhoudsproducten, nu met zijn 1e reeks decoratieve flesjes afwasmiddel die in beperkte oplage bij Delhaize verkrijgbaar zijn.
Daarop zien we de sympathieke en speelse kikker in allerlei situaties in een wondere wereld vol tekeningen. Hij staat op zijn hoofd, springt op de borden, knapt een uiltje onder een boom ... Ook het formaat van de fles kreeg een make-over met een vrouwelijker, druppelvormig silhouet. In totaal zijn er 5 verschillende ontwerpen om te verzamelen.
Al het goede van aloë vera
De voordelen van het natuurlijke bestanddeel aloë vera zijn al lang bewezen: het ontvet, is efficiënt, beschermt de huid en heeft een delicate geur. Het vaatwerk behoudt dus zijn glans en schittering, terwijl gevoelige handen vertroeteld worden dankzij de zachte textuur.
De formule van het aloë vera afwasmiddel is dermatologisch getest, ze beschermt de huid tegen uitdroging. De pH is identiek aan die van de huid en bijgevolg ideaal voor de gevoelige huidtypes.
Aanbevolen verkoopprijs Frosch Aloë Vera 400ml limited edition: € 2,99 verkrijgbaar in Delhaize.
Voordelen
 • Natuurlijke aloë vera extracten
 • Reinigingsmiddel van plantaardige oorsprong
 • Beschermt de gevoelige huid
 • Zorgt voor een propere en glanzende vaat
 • Laat geen sporen na van chemische producten op uw vaat

Gebruiksadvies
Eén keer knijpen is genoeg voor een normaal bevuilde afwas. Reinigt grondig zonder dat er zich buitensporig veel schuim vormt. Aanbevolen hoeveelheid afwasmiddel voor 5 liter water:
 • weinig vuile vaat: 3 ml afwasproduct.
 • vuile vaat: 5 ml afwasproduct.

Een duurzaam idee van Frosch
We raden je aan om het overgebleven afwaswater te benutten. Zet lauw water met afwasmiddel in een kookpot, indien nodig een hele nacht lang. Daarna kunnen ingebakken en hardnekkige vlekken veel vlotter verwijderd worden.

Voordelen voor het milieu
 • Bestanddelen van plantaardige oorsprong
 • Snel en volledig biologisch afbreekbaar
 • Niet getest op dieren
 • Geschikt voor veganisten

Tip van Fred
Je houdt van koken, maar niet van die ingebakken vlekken op de bodem van je kookpotten? Giet eerst een beetje onverdund product op de bodem van de kookpot. Schuur dan de bodem en de zijkanten met een aangepaste borstel. Daarna kan je de buitenkant afspoelen en afwassen. 
Mijn mening
Ik vind het heel erg leuk om met dit afwasmiddel mijn afwas te doen, vind het zeer aangenaam voelen aan mijn handen want andere afwasmiddelen die ik al gebruikt heb, droogde mijn handen heel erg uit en dat vond ik niet leuk. Dit is echt een zeer positief afwasmiddel en ga ik nog kopen als ik in Delhaize mijn inkopen doe.*Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb.

Hadden jullie al van dit merk gehoord? Laat het me zeker weten in de reacties.

Volgen jullie me al?

Liefs Naomi.X

Geen opmerkingen: